ΕΠΣ Ξάνθης: Μπαράζ αλλαγών φέρνει νέα αλλαγή στο παιχνίδι της Βιστωνίδας με την Ασπίδα

 

Ένα μπαράζ αλλαγών φαίνεται πως είναι η αιτία για την αλλαγή της έδρας το παιχνίδι της Βιστωνίδας με την Ασπίδα Ξάνθης στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Όπως είναι γνωστό η Βιστωνίδα έχει παραχωρήσει το γήπεδο της και στον Άρη Αβάτου φέτος για τα παιχνίδια του στη Γ’ Εθνική. Αυτή την εβδομάδα, όμως έχουμε ένα μπαράζ αλλαγών, το οποίο τελικά στερεί την έδρα της από την Βιστωνίδα.

Αυτό γιατί λόγω του γεγονότος πως το Ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης πήρε αλλαγή μέρας για το Σάββατο στις 15:00, επειδή την Κυριακή την ίδια ώρα ο ΑΟΞ υποδέχεται στα Πηγάδια τον Πανιώνιο. Βέβαια αυτό δεν είναι ο μόνος λόγος, αφού μετά από αρκετό καιρό για πρώτη φορά οι αγώνες της Α’ Κατηγορίας ορίστηκαν Σάββατο, αντί για Κυριακή επίσης λόγω του παιχνιδιού του ΑΟΞ.

Έτσι ο συνδυασμός των παραπάνω ανάγκασαν την Βιστωνίδα να έρθει σε επικοινωνία με την Ασπίδα για να βρεθεί μια λύση και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Οι λύσεις ήταν δύο, όπως σας μετέφερε και το ThrakiSportS, είτε να παίξουν την Κυριακή την ώρα του Ξάνθη – Πανιώνιος, είτε να πάιξουν Σάββατο και να αλλάξει η έδρα.

Τελικά οι δυο ομάδες αιτήθηκαν από κοινού την αλλαγή της έδρας του μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο, και από την Φελώνη οι δυο ομάδες τελικά θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Ξάνθης, στην έδρα δηλαδή της Ασπίδας, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το Ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής.