ΕΠΣ Θράκης: Διάστρεμμα στον αστράγαλο και… τέλος η χρονιά για τον περσινό πρώτο σκόρερ Αμέτ Ερκάν

 

Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μεταξύ της Ελπίδας Σαπών και του Κομψάτου Πολυάνθου όλοι πάγωσαν όταν ο Αμέτ Ερκάν έμεινε στο έδαφος της μεγάλης περιοχής.

Ήταν μια φάση που ο επιθετικός των Σαπών (που πέρσιν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με το Κόσμιο) και ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες του πρωταθλήματος μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά ένα σκληρό μαρκάρισμα τον έριξε στο έδαφος της μεγάλης περιοχής.

Όπως αναφέρει το rodopisports, στην φάση του τραυματισμού του Ερκάν ο διαιτητής δεν έδωσε καν πέναλτι. Ωστόσο ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής για να διαγνωστεί αργότερα με διάστρεμμα στην χώρα του αστραγάλου.

Το αποτέλεσμα είναι σύμφωνα με την ιστοσελίδα, παρόλο που ο διαιτητής δεν είδε καμία παράβαση, ο παίκτης να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, πράγμα που θα αλλάξει τα δεδομένα της ομάδας του, μιας και στηρίζεται κατά πολύ στον ίδιο.

Ένας μήνας σημαίνει επιστροφή μετά τις 15 Δεκεμβρίου που όμως το πρωτάθλημα θα διακοπεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οπότε εφόσον δεν αλλάξει κάτι, η χρονιά έχει τελειώσει για τον Αμέτ Ερκάν και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται από τις αρχές του 2018.