Τρία χάλκινα μετάλλια ο Πρόμαχος Ορεστιάδας στο Πανελλήνιο Κύπελλο του Πολυγύρου

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό WTF Πρόμαχος Ορεστιάδας σημείωσε τρεις νέες επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο, αφού ισάριθμοι αθλητές του διακρίθηκαν ανεβαίνοντας στο βάθρο του Πανελληνίου Κυπέλλου “Σταμάτης Κασσης” που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου 2017 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο.

Συνολικά 604 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών στους αγώνες και ανάμεσά τους και οι 11 αθλητές και αθλήτριες του Πρόμαχου που σημείωσαν οι περισσότεροι αξιόλογες εμφανίσεις με τρεις από αυτούς να κατακτούν μετάλλιο.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τεμελούδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 49 κιλών των Παίδων (2005-06), τον Μιχάλη Βαϊλεζούδη που επίσης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 49 κιλά στην Κατηγορία Παίδων (2005-06) και την Μαρίνα – Μαρία Αλεξιάδου που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 37 κιλά στην Κατηγορία Κορασίδων (2003-04).

«Το Δ.Σ. και οι δύο προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους και εύχονται σε όλους να είναι υγιείς και να συνεχίσουν να προοδεύουν αγωνιστικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την στήριξη που δίνουν στα παιδιά αλλά και για την σημαντική βοήθεια που παρέχουν στον σύλλογό μας δίνοντας κι αυτοί με την σειρά τους το παρόν στις διοργανώσεις αυτές», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.