Super League: Συνεχίζει με απουσίες την προετοιμασία της για Πανιώνιο η Ξάνθη

 

Κάτω από βροχόπτωση διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της Τρίτης για την ομάδα της Ξάνθης που συνεχίζει την προετοιμασία της για το 6ο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της την ερχόμενη Κυριακή με τον Πανιώνιο.

Η Ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο πολύ δύσκολο παιχνίδι έχοντας παράλληλα και δύο σημαντικές απουσίες, αφού από το συγκεκριμένο ματς είναι σίγουρο εκτός ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών Χρήστος Λισγάρας, ενώ και ο Κασά Καμαρά είναι αμφίβολος ακόμα μετά τον τραυματισμό του και δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διαθεσιμότητα του προπονητή του.

Στα της προπόνησης τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν το πρωινό της Τρίτης στα γήπεδα της ομάδας στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια και στη συνέχεια ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, ενδυνάμωσης, passing game, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική κάτω από βροχόπτωση.

Ο Πέτρος Ορφανίδης επέστρεψε στην Ξάνθη και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, μετά τις υποχρεώσεις του στην Εθνική, ενώ αντίθετα απουσιάζουν οι Αλφρέδο Μέχια και Δημήτρης Μελιόπουλος.