ΕΠΣ Θράκης: Πήρε το βαθμό στο τέλος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου από την εντυπωσιακή Δόξα Σώστη

 

Ένας πολύ όμορφος και συναρπαστικός αγώνας έγινε στο Κόσμιο για την 6η αγωνιστική ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Δόξα Σώστη με τους γηπεδούχους  αν και φαβορί να μένουν ευχαριστημένοι με τον βαθμό που πήραν με το τέλος της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Σώστη από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος σύμφωνα με το rodopisports μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 15′ μετά αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ ο Βουλγαρίδης από κοντά θα κάνει το 0-1. Ο ΠΑΟΚ θα αντεπιτεθεί και αφού χάσει ευκαιρίες με τον Αραμπατζή στο 25′ και τον Πότση στο 27 με τον Χατζηισαακ να κρατά το μηδέν, θα καταφέρει να ισοφαρίσει με τον Χατζητουλούση στο 35′ με  κεφαλιά μετά άπό σέντρα του Νάνου, με τις δυο ομάδες να πάνε ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια.

Και το δεύτερο μέρος ήταν παρόμοιο με το πρώτο με τον Σώστη να απειλει αρχικά στο 47′ με τον Παπουτσή να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη χάνοντας την ευκαιρία και τον ίδιο λίγο αργότερα στο 55′  να στελνει την μπάλα μόλις άουτ. Ότι δεν έκανε ο Παπουτσής το εκανε στο 62′ ο Γεωργακόπουλος με ένα καταπληκτικό τέρμα με δυνατό σουτ πολλά μέτρα εκτός περιοχής με την μπάλα να σταματάει στο γάμα του Δεληγιάννη.

Οι γηπεδούχοι δεν θα το βάλουν κάτω και στο 76′ μετα από σέντρα του Γιαπραξή ο Χατζητουλούσης με κεφαλιά θα κάνει το 2-2 μετά λάθος εκτίμηση του Χατζηισαακ.  Σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν ότι δεν πέρασε η μπάλα ολόκληρη από την γραμμή της εστίας τους.

Στο 81′ αρχικά το Κόσμιο  θα έχει ευκαιρία με κεφαλιά του Αραμπατζή που πέρασε άουτ και στο 84′ σε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυστρίδη με τον πορτιέρο της Δόξας να απομακρύνει με μπουνιές σε κόρνερ.

Στο τέλος η Δόξα θα φτάσει κοντά στο 2-3 αρχικά στο 87′ σε σέντρα του Παπαδόπουλου με τον Γεωργακόπουλο όμως να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα και στο 89′ σε σουτ και πάλι του Γεωργακόπουλου με τον Μυστρίδη να την απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Πότσης, Τριάντος(45′ Δανίδης), Αγγελής, Μυστρίδης, Γιάπρακτσης  (83′ Ρούντος), Νάκος, Αραμπατζής, Χατζητουλούσης, Μακούτ, (61′ Ξενάκης), Λεβεντέλης(67′ Ρουμπιές).

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ: Χατζηισαακ, Σταυρόπουλος, Τέφος, Ανδρίκου, Γεωργακόπουλος, Παπουτσής (Παπαδόπουλος), Λιόλιος, Λάβδας, Καραγεωργόπουλος, Καλοδημίδης, Βουλγαρίδης (73′ Μουσταφά).