Η κορυφαία πολιτικός της Θράκης που ανακάλυψε τον τελευταίο ένα χρόνο την αξία του… kick boxing

 

Θεωρείται από τα πιο πρόσωπα στο πολιτικό δυναμικό της Θράκης. Η Βασιλική Τζότζολα από την Ορεστιάδα είναι πλέον μόνιμη κάτοικος Αθηνών. Πριν μερικά χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς την είχε κάνει αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και είχε γίνει ένα από τα πρόσωπα που έμπαιναν καθημερινά στα σπίτια όλων των Ελλήνων μέσω της τηλεόρασης.

Η δικηγόρος στο επάγγελμα Βίκυ Τζότζολα αποσύρθηκε τα προηγούμενα χρόνια από την πρώτη γραμμή, καθώς άλλωστε στο μεταξύ έγινε και μητέρα δύο παιδιών. Εσχάτως το όνομά της ακούστηκε ως πιθανό όνομα στις λίστες είτε του Έβρου είτε της Β’ Αθηνών, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο για την όμορφη Ορεστιαδίτισσα που είχε καταπλήξει τους πάντες με την ανέλιξή της στο κόμμα της ΝΔ πριν 5-6 χρόνια.

Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η Τζότζολα εδώ και έναν χρόνο έχει ανακαλύψει την χαρά του αθλητισμού μέσω του… kick boxing. Το αποδεικνύει και η φωτογραφία που η ίδια ανάρτησε στο προφίλ της στο facebook, πριν λίγες ημέρες. Πως το ανακάλυψε. Δεν μας λέει αλλά μια ζωγραφιά που επίσης ανέβασε στα social media μάλλον μας δίνει την απάντηση.

Πρόκειται για αυτήν δεξιά, που συνοδεύτηκε από το σχόλιο ότι δεν είναι ένας χρόνος, αλλά… 1ος χρόνος (εννοώντας  προφανώς ότι θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά).

Kick ? boxing..
Όχι ένας χρόνος…
Πρώτος χρόνος….❤️υγεία!