Γ’ Εθνική: Είχε την υπεροχή και τις φάσεις αλλά δεν κατάφερε να νικήσει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου το πάλεψε, είχε την υπεροχή και τις περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού, όμως το γρήγορο γκολ και οι αποκρούσεις του πορτιέρο των φιλοξενούμενων ήταν αρκετό και τελικά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια σοφή παροιμία λέει «η καλή μέρα μέρα απ’το πρωί φαίνεται» και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και σήμερα στο παιχνίδι της Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αφού το ματς «στράβωσε» από νωρίς με το γκολ που δέχθηκε και αν και στη συνέχεια είχε την υπεροχή και δημιούργησε φάσεις, τελικά δεν κατάφερε να νικήσει το τοίχος που είχε χτίσει ο αντίπαλος πορτιέρε και γνώρισε άλλη μια ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους ουσιαστικά φάση στο 5′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη και κεφαλιά του Δούμπλατζη να προηγηθούν. Στη συνέχεια κλείστηκαν πίσω και η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς προσπάθησε να βρει χώρους και κυνηγούσε την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε στις ευκαιρίες που είχε.

Αρχικά απείλησε με μια εντυπωσιακή και σπάνιας ομορφιάς φάση, όταν ο Πανουργιάς έκανε ένα ανάποδο ψαλίδι, όμως είδε τον αντίπαλο κίπερ να αποκρουέι εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ σειρά είχε ο Μαυράκης που στο 21′ «εκτόξευσε» ένα πολύ δυνατό σουτ, αλλά είδε και πάλι τον Τοπαλίδη να αποκρούει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, πίεσαν ψηλά και κυνηγούσαν την ισοφάριση, αλλά δε μπορούσαν να βρουν εύκολα κενούς διαδρόμους και να πατήσουν περιοχή στην ίδια συχνότητα. Από την άλλη ο Αετός Ορφανού επιχείρησε να απειλήσει με κάποιες κόντρες και σουτ των Δουμάνη και Δούμπλατζη που όμως δεν ήταν ικανά να τρομάξουν τον Συνοδινό. Τελευταία φάση του αγώνα για την Δόξα, όταν ο Γάιδας έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τελικά τη μπάλα άουτ κι έτσι η ομάδα του Σιδηροχωρίου γνώρισε δυστυχώς μια ακόμα ήττα και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαππα, Πλασταράς (46′ Παρασκευόπουλος), Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Κόσιης (6′ Μουρατίδης), Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Πανουργιάς (70′ Παγώνης), Κρασσώνης (58′ Τσορτανίδης).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Ράνος (46′ Παυλίδης), Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζυ, Τζαμπέγια Ε., Δούμπλατζης (67′ Τζαμπέγια Γ.), Δουμάνης (87′ Σαββατιανός), Αποστολίδης (75′ Στογιάνοφ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ