Γ’ Εθνική: Επιστροφή στις νίκες για τον Ορφέα με «λυτρωτή» τον Χιντ Ιμέρ

 

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Διδυμότειχο ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχθηκε στην έδρα του, τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας με 1-0 χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Χιντ Ιμέρ.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ήταν αυτή που έπρεπε να είναι, όπως πάντα βασιζόμενη στο να κρατήσει το μηδέν παθητικό αρχικά, βρήκε τρόπο αρχικά στη συνέχεια και σε μια κόντρα επίθεση σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Χιντ Ιμέρ να κρεμάει ουσιαστικά με μια ωραία λόμπα τον Τοπαλίδη.

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές, μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και να προσπαθούν η καθεμία να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό. Μέχρι που στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Ιμέρ εκμεταλλεύθηκε μια πολύ καλή κάθετη πάσα και από θέση τετ α τετ, είδε πως ο Τοπαλίδης είχε βγει από την εστία του και με μια ωραία λόμπα τον κρέμασε κάνοντας το 1-0 και στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ και το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο. Ο μεν Ορφέας έχοντας πλέον και το προβάδισμα στο σκορ, προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους και να κρατήσει το 1-0, ο δε Ξηροπόταμος κυνηγούσε την ισοφάριση, έφτασε κοντά αλλά δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα στο 64′ ο Δημητριάδης έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, αλλά είδε τη μπάλα αυτή τη φορά να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γιάννη Ρούφου και να παραμένει το 1-0 υπέρ του Ορφέα. Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως, με την Ξανθιώτικη ομάδα να δείχνει πως ελέγχει το ματς και τον Ξηροπόταμο απλώς να προσπαθεί να απειλήσει με κάποιες ωραίες συνεργασίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Καραγκιόζης Β. (60′ Παασχαλάκης), Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ (71′ Χαλήλ Ιμπράμ Ονσού), Μουμίν Ογλού Τουγιάλ (89′ Χατζηπαππας).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Τσιάρας, Βουτσινάς (79′ Κυσσιδης), Καραγκιοζίδης (64′ ΠαπίτσαςΑ), Μπαμπούρας, Αμαραντίδης (56′ Πετρόπουλος), Κούμπρογλου (46′ Μπερούκας), Δημητριάδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ