Γ’ Εθνική: Δυσκόλεψε πολύ τον πρωτοπόρο ΑΟΚ αλλά γνώρισε την ήττα η Δόξα Προσκυνητών στη Καβάλα

 

Η Δόξα Προσκυνητών ήταν σκληρότερη απ’ότι περίμενε ο ΑΟ Καβάλας και τον δυσκόλεψε πάρα πολύ στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά τελικά κέρδισε μόνο τις εντυπωσεις, αφού γνώρισε την ήττα με 2-1 στο «Ανθή Καραγιάννη» από τον πρωτοπόρο μετά και το σημερινό ματς ΑΟΚ.

Το παιχνίδι, όπως αναφέρει η «Πρωϊνή» και ο Τάσος Πατσίδης από όπου και η φωτογραφία, είχε τρομερό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Καβάλα να παίρνει το προβάδισμα με το σουτ του Μπλιου στο 24′, και την Δόξα να απαντά στο τέλος του με το τέρμα του Μόσχου, αλλά τελικά στην επανάληψη οι Καβαλιώτες βρήκαν τρόπο να σκοράρουν εκ νέου και να πάρουν τη νίκη που τους ανέβασε πλέον μόνους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο 13′ για τους γηπεδούχους με τον Αλιατίδη να βρίσκει ωραία τον Κεϊτά που έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τη μπάλα όμως να φεύγει τελικά άουτ. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη απάντησε με διπλή ευκαιρία στο 22′ και στο 23′ με τον Σιχλιμοίρη που δεν μπόρεσε να νικήσει όμως τον Παγκάκη. Έτσι ένα λεπτό αργότερα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος βρήκε με σέντρα τον Μπλιο, ο οποίος και νίκησε τον Νικολίτσα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το πρέσινγκ και απείλησαν με διπλή ευκαιρία των Ρομπέρ και Αδαμάκη στο 33′ χωρίς όμως να σκοράρουν. Τελικά η Δόξα ήταν αυτή που είπε την τελευταία λέξη του πρώτου ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις ο Ιωαννίδης βρήκε ωραία τον Μόσχο και αυτός νίκησε τον Παγκάκη για το 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν εκ νέου σχετικά νωρίς, όταν στο 55′ ο Παπαδόπουλος από ασίστμαν μετατράπηκε σε σκόρερ και έκανε το 2-1, με την Δόξα Προσκυνητών από εκεί κι έπειτα να ανεβαίνει και να προσπαθεί να ισοφαρίσει, όμως να βρίσκει μια πολύ κλειστή άμυνα του ΑΟΚ και τελικά να γνωρίζει την ήττα και να φεύγει με άδεια χέρια από την Καβάλα, έχοντας όμως κερδίσει τουλάχιστον τις εντυπώσεις.

ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παγκάκης, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης, Παπαστεριανός, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Μπλιός (46` Ντουρτμές), Κεϊτά (46` Χατζηκυριάκου), Ρομπέρ (66` Τζιτζιφάκος), Αδαμάκης (79` Βαλαβανόπουλος).
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Φαρμάκης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Γιολδάσης, Δελή  Χακάν,  Γαβριήλ (46` Ζήνωνος), Δραγανίδης, Βάσκος, Σιχλιμοίρης, Ιωαννίδης (77` Γιαννακίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ