Γ΄ Εθνική: “Κλοπή” στην Ηράκλεια για το Άβατο που έμεινε ισόπαλο με την Καρπερή

 

Πολύ καλό παιχνιδι πραγματοποίησε για μια ακόμη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου, που αν και θα μπορούσε να πάρει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, έμεινε στο 1-1 με τον φορμαρισμένο Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στο γήπεδο Ηράκλειας Σερρών.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 300 άτομα με τις εντυπώσεις να κλέβουν οι περίπου 80 φίλοι του Άβάτου που ακολούθησαν την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη σε έναν ακόμη εκτος έδρας αγώνα.

Ο Άρης μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο όπου χάθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες  ευτύχησε να προηγηθεί 0-1 με τον συνήθη υποπτο  Πέτρο Σαρηγιαννίδη που στο 67΄μετά από μια όμορφη αντεπίθεση σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Δυστυχώς το γκολ του αυτό δεν ήταν νικηφόρο όπως τα δυο προηγούμενα, αφού στο 76΄οι Σερραίοι ισοφάρισαν με ανυπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Παλιούρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας και μετέτρεψε σε γκολ ο Αγγελίδης. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο επόμενο πεντάλεπτο, διαμαρτυρήθηκαν για νέο πέναλτι που δεν καταλόγισε αυτή την φορά ο διαιτητής, με το τελευταίο δεκάλεπτο να ανήκει στον Άρη που πίεσε με στημένα αλλά οι επιθετικοί του δεν εκμεταλλέυτηκαν τον πανικό που επικρατούσε στην άμυνα του Μέγα Αλέξανδρου.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους ικανοποιημένους και τους Ξανθιώτες και τον προπονητή του στεναχωρημένους που δεν πήραν ένα ακόμα τρίποντο αν και το μπορούσαν.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Νέδος, Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Μιντιούρης, Χριστοφορίδης, Μπάρδας, Κούτλας, Γκόγκας.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς (63′ Μπουνταγκίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαίδης, Δόντσος, Ευθυμιάδης (80′ Βαφειάδης), Μελισσόπουλος (60′ Κοτόπουλος), Γκέκας (75′ Γεωργιάδης), Σαρηγιαννίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ