Ο Θρακιώτης Ολυμπιονίκης που πήγε στην Κόστα Ρίκα ως κριτής (και) στους αγώνες ποδοσφαίρου της φετινής Ολυμπιάδας Ρομποτικής

 

Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κόστα Ρίκα η φετινή Ολυμπιάδα Ρομποτικής και η Θράκη έχει μια ξεχωριστή εκπροσώπηση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, όχι αυτή τη φορά στους διαγωνιζόμενους αλλά στους… κριτές της.

Συγκεκριμένα ο πριν λίγα χρόνια αργυρός Ολυμπιονίκης της Ρομποτικής με την ομάδα «RoboSpecialists» του 2ου Λυκείου Ξάνθης, Βασίλης Κόκκινος έχοντας κρατήσει και ενισχύσει πλέον την επαφή του με την Ρομποτική και την Ολυμπιάδα, έκανε το επόμενο βήμα και βρίσκεται αυτές τις μέρες ως κριτής και της φετινής διοργάνωσης στην χώρα της Λατινικής Αμερικής (κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρυσι).

Θεωρείται μάλιστα και ο πιο έμπειρος έλληνας κριτής ρομποτικού ποδοσφαίρου. Σχετικά οι «RoboSpecialists» έγραψαν: «Σε λίγες ώρες ξεκινούν οι αγώνες της Ολυμπιάδας Ρομποτικής στην μακρινή Κόστα Ρίκα . Εκεί βρίσκεται ήδη και ο πιο έμπειρος Έλληνας κριτής αγώνων ποδοσφαίρου, Βασίλης Κόκκινος, μέλος του συλλόγου μας. Ο αργυρός ολυμπιονίκης και εκπαιδευτής των Robospecialists δηλώνει έτοιμος να σφυρίξει για ενα δίκαιο τουρνουά που θα αναδεικνύει τις αρχές της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Καλη επιτυχία Βασίλη!»