Super League: Οι εμφανίσεις των Θρακιωτών, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Κ17

 

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ17 της Super League, με την Ξάνθη αν και δεν αγωνίστηκε να είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής αφού βρίσκεται πρώτη 6 βαθμούς πάνω από την τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή αν και δεν αγωνίστηκε λόγω ρεπό, διατήρησε σημαντικό προβάδισμα από ΠΑΟΚ και Λάρισα αφού οι δυο τους έμειναν ισόπαλοι στην Θεσσαλία με 0-0.

Στα των «Θρακιωτών», βασικός  για τον ΠΑΟΚ  στο 0-0 της Λάρισας για 67′ ήταν ο με καταγωγή από την Σταυρούπολη Ξάνθης Αβέντις Αβεντισιάν, ενώ ο αριστερός μπάκ Χρήστος Στοίνοβιτς αγωνίστηκε με μια άλλη ομάδα του δικεφάλου στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας .

Σε άλλο παιχνίδι η Κέρκυρα δεν αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό και έτσι ρέπαραν ο πρωην μέσος της ΑΕΔ και του Πανθρακικού και αρχηγός των Φαιάκων Πάρης Γκασίδης και οι πρωην παίκτες της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Διδυμοτείχου, ο αμυντικός χαφ Θανάσης Βαγγέλοφ και ο αμυντικός Σπύρος Αλεξιάδης.

Δεν αγωνίστηκε στον Νότιο Όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League με τον Απόλλωνα στην ήττα 5-0 από τον Πανιώνιο μο πρώην αμυντικός της Δόξας Σώστη και του Πανθρακικού Κώστας Τζιαφαλιάς.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Λάρισα – ΠΑΟΚ 0-0
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Κέρκυρα – Παναιτωλικός (αναβλήθηκε)
Ρεπό: Ξάνθη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ξάνθη (6) 16 (19-4)

2. ΠΑΟΚ (7) 12 (14-7)
———————————-
3. Λάρισα (7) 10 (13-9)

4. Παναιτωλικός (6) 8 (5-6)

5. ΠΑΣ Γιάννινα (7) 8 (6-10)

6. Λαμία (7) 5 (7-20)

7. Κέρκυρα (6) 4 (7-14)