ΕΠΣ Ξάνθης: Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Αστέρας Μαγικού που συνέτριψε την Αναγέννηση Θαλασσιάς

 

Σε ένα ματς που είχε τρεις κόκκινες κάρτες, τραυματισμό ποδοσφαιριστή, αλλά και πολλές φάσεις τελικά ο Αστέρας Μαγικού ήταν ο μεγάλος νικητής επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς, παίρνοντας έτσι την «ρεβάνς» για τον αγώνα Κυπέλλου.

Ο Αστέρας Μαγικού το απόγευμα της Κυριακής φιλοξένησε στην έδρα του την Αναγέννηση Θαλασσιάς και μετά από ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε ουσιαστικά να «συντρίψει» την ομάδα της Θαλασσιάς, παρά το γεγονός πως και αυτή είχε τις ευκαιρίες της για να πετύχει κάποια ή και κάποια γκολ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα να προηγηθούν, όταν στο 25′ ο Ξανθόπουλος εκμεταλλευόμενος μια ωραία κάθετη του Ευθυμιάδη πέτυχε το 1-0, για να έρθει στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47′ ο Εφέντη και να διπλασιάσει από νωρίς τα τέρματα της ομάδας του.

Στη συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε» και στο 75′ ο Βούλκος έφυγε στην κόντρα και στο τετ α τετ με τον Κίρτζαλη, τον κρέμασε και έγραψε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε, σύμφωνα με την Ξάνθη-Sport, στο 84′ και πάλι ο Ξανθόπουλος όταν απέφυγε και τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Έτσι ο Αστέρας Μαγικού πήρε την «άτυπη» ρεβάνς, για το παιχνίδι του Κυπέλλου πριν από περίπου δύο μήνες, οπότε και είχε αντίστοιχα συντριβεί από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, αφού είχε γνωρίσει την ήττα με το βαρύ 7-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ (Άγγελος Γιοβανόπουλος): Μπαξεβάνης,  Τσαντίδης (84′ Τσακιρίδης), Μπακάλ Μεχμέτ, Τσουβαλίδης, Εφέντη, Κιαχίδης, Βούλκος, Ξανθόπουλος, Ευθυμιάδης (70′ Φεϊμή Ιλκέρ), Ανδρέου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Δημήτρης Καρύδης): Κίρτζαλη Εράι (75′ Νιαζήφογλου), Πεντεζίδης, Καπράνης (66′ Κοτζακελίνης), Φεταχίδης, Κουτσομιχάλης, Δάγκας, Βασιλειάδης, Κωτίδης (47′ Κοτζάκελης), Σταύρου, Καζάκης, Δημόπουλος.