Β’ Εθνική: Πέντε γκολ σε μια ώρα αγώνα πέτυχε η Κατερίνα Λισγάρα!

 

Μετά το πρώτο γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι της Προοδευτικής Περάματος, η Κατερίνα Λισγάρα δεν άφησε την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα και το απόγευμα της Κυριακής ήταν η πρωταγωνίστρια της νίκης του Περάματος επί του Μαγνησιακού σκοράροντας, όχι ένα, όχι δύο, αλλά… 5 γκολ!

Η Κατερίνα Λισγάρα το καλοκαίρι που μας πέρασε ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και μετά από σχεδόν 5 χρόνια επέστρεψε στο τόπο καταγωγής της, τα Ιωάννινα, όπου συνεχίζει το ποδόσφαιρο στην Προοδευτική Περάματος.

Έτσι μετά το ντεμπούτο και το πρώτο της γκολ την περασμένη αγωνιστική, αυτή την εβδομάδα η Λισγάρα ήταν η παίκτρια που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της, στο εκτός έδρας ματς με τον Μαγνησιακό, αφού πέτυχε, όχι ένα, όχι δύο, αλλά… 5 από τα έξι συνολικά γκολ της Προοδευτικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το passports.gr, το σκορ άνοιξε στο 24΄ για την ομάδα της Προοδευτικής, όταν η Ράπτη μπήκε στην περιοχή, εκανε το σουτ στοχεύοντας το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της η μπάλα βρέθηκε στα πόδια της Λισγάρα, η οποία και την  έστειλε στα δίχτυα για το 0-1, για να κάνει και το 0-2, μόλις δύο λεπτά αργότερα με ωραία λόμπα.

Δε σταμάτησε, όμως εκεί, αφού μετά από ένα αυτογκόλ της αντίπαλης ομάδας για το 0-3, ανέλαβε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο για να ανεβάσει τον πήχη του σκορ αρχικά στο 0-4 με ωραίο πλασέ στο 63′ και εν συνεχεία στο 0-5 με νέο δικό της σουτ. Μάλιστα η πρώην παίκτρια της Βασίλισσας της Θράκης και της Ροδόπης 87, ήταν αυτή που έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6 με ένα σουτ μετά από κακή απομάκρυνση της αντίπαλης άμυνας.