Τέσσερις πρωτιές και έξι μετάλλια στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευρωπού για τους μικρούς παλαιστές του Δημοκριτείου Κομοτηνής

 

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν από το πανελλήνιο παιδικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευρωπού έξι μικροί αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Στο τουρνουά, παλαιστές ηλικίας 5 – 13 ετών από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν με πάθος προσφέροντας παράλληλα θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Στα αγόρια ο Θεόδωρος Τρίτσκας αναδείχθηκε 1ος στην κατηγορία 27 κιλών, ο Απόστολος Τρίτσκας 1ος στην κατηγορία των 35 κιλών, ο Νίκος Κασαπίδης αναδείχθηκε 2ος στην κατηγορία των 38 κιλών, ενώ 3ος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Πάτσος στην κατηγορία των 27 κιλών.

Στα κορίτσια τόσο η Αγάπη Αμπελίδου στην κατηγορία των 35 κιλών όσο και η Νικολέτα Μπάρμπα στην κατηγορία των 62 κιλών αναδείχθηκαν πρώτες.

Τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από ό,τι περίμενε και ο προπονητής του συλλόγου Θόδωρος Καρυπίδης, όπως σημείωσε στον “Παρατηρητή της Θράκης”, ειδικά για τους παλαιστές που ξεκίνησαν μόλις πριν από 5 μήνες, όπως ο Θεόδωρος και ο Απόστολος Τρίτσκας, που πήγαν πάρα πολύ καλά.

Από την άλλη οι πρώτες θέσεις για τα κορίτσια του συλλόγου ήταν αναμενόμενες, γιατί και οι δύο είναι πολύ καλές και θα ταξιδέψουν μάλιστα στις 10 Νοεμβρίου σε Διεθνές Τουρνουά στο Βερολίνο. Στις δηλώσεις του ο Καρυπίδης ευχαρίστησε για τη βοήθειά του στο τουρνουά τον Μάρκο Γραμμενίδη, που στήριξε την ομάδα.