ΕΠΣ Θράκης: Κανονικά ξεκίνησε το παιχνίδι των δύο ομάδων που κινδύνευαν με τρίτο μηδενισμό και αποβολή από το πρωτάθλημα

 

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στον αγώνα ανάμεσα στις Ελπίδες Κομοτηνής και την ΠΑΕ Ποντίων για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης, όποια από τις δύο μηδενιστεί να οδηγείται στην αποβολή από το πρωτάθλημα, αφού έχουν ήδη από δύο.

Ωστόσο ένας αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα του ενός, σπανίως ως ποτέ δεν έχει συμβεί να μην ξεκινήσει αγώνας με υπαιτιότητα και των δύο ομάδων. Το ένστικτο της επιβίωσης φαίνεται ότι υπερίσχυσε και έτσι η αναμέτρηση ξεκίνησε κανονικά στις 3.00 το μεσημέρι, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ΠΑΕ Ποντίων κινδύνευε με τρίτο μηδενισμό αν επέμενε να κατέβει με την επετειακή της φανέλα. Οι Ελπίδες Κομοτηνής αν δεν είχαν τον απαραίτητο αριθμό μικρών ποδοσφαιριστών αλλά άνω των 14 ετών. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά η ουσία είναι ότι ο αγώνας ξεκίνησε.

Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον και για αυτήν την εβδομάδα, ούτε η ΠΑΕ Ποντίων ούτε οι Ελπίδες Κομοτηνής κινδυνεύουν με αποβολή από το πρωτάθλημα. Παράταση στην αγωνία ως την άλλη εβδομάδα, με την πρώτη βέβαια να περιμένει ακόμα την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ…