Α2 Γυναικών: Πρώτη ήττα στην Θεσσαλονίκη από την Ελπίδα για την Νίκη Αλεξανδρούπολης

 

Δεν τα κατάφερε στο πρώτο δύσκολο τεστ που έδωσε για το πρωτάθλημα η Νίκη Αλεξανδρούπολης που ηττήθηκε από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη με 3-1, σετ για την 3η αγωνιστική της Α2 Γυναικών.

Η πρώτη έξοδος μακριά από την έδρα της Νίκης Αλεξανδρούπολης έμελλε να φέρει και την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή η Νέα Βύσσα.

Τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη ξεκίνησαν δυναμικά και σε αυτό το παιχνίδι στο «Ι. Λεμονίδης» και προηγήθηκαν στο σκορ, κατακτώντας μετά από σκληρή μάχη πρώτο σετ.

Ωστόσο έμελλε να μην έχουν αντίστοιχη συνέχεια και τελικά έχασαν και τα τρία επόμενα σετ, που ήταν και τα πρώτα που δεν κατέκτησαν στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, σε κανένα από αυτά δεν έφτασαν τους 20 πόντους αλλά έμειναν στους 19.

Ετσι και αλλιώς βέβαια η Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι από τα φαβορί του ομίλου, αλλά υπενθυμίζεται ότι μια εβδομάδα πριν γνώρισε την ήττα στη Νέα Βύσσα.

Τα σετ: 3-1 (22-25, 25-19, 25-19, 25-19)

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Σιούγγαρη, Νικολαΐδου, παρισάκη, Καράμπαλη, Καρακύκλα, Χατζηνικολάου, Καλογεροπούλου (λ) / Δημητροπούλου, Παπαζογλου, Ζυγκερίδου