Α2 Ανδρών: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ΑΕ Κομοτηνής επί της Ελπίδας στη Θεσσαλονίκη

 

Σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Α2 Ανδρών που έγινε στο “Ι. Λεμονίδης” στους Αμπελόκηπους η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-1 σετ. 

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της ομάδα του Ηλία Κρεούζη που έπιασε πολύ καλή εμφάνιση, μετά από εκείνη στην Ορεστιάδα και έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με μεγάλες ανατροπές σε όλα τα σετ, ιδίως στο δεύτερο και τέταρτο. Στο πρωτο η ΑΕΚ επικράτησε με 22-25 μετά από μάχη, ενώ το δεύτερο ήταν εντυπωσιακό με τους Κομοτηναίους αν και ανέτρεψαν διαφορά επτά πόντων να περνούν μπροστά αλλά να λυγίζουν στο τέλος.

Στο τρίτο είχαμε εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ με 17-25, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο σετ η Ελπίδα αν και ήταν μπροστά 9-3 κατέρρευσε στο τέλος και ηττήθηκε με 20-25 με τον Χρηστάκο στην πάσα να αλλάζει την ροή του σετ.

Πολύ καλοί όλοι οι παίκτες της Αθλητικής Ένωσης  Κομοτηνής που έδειξαν ότι άφησαν πίσω τους την κακή εμφάνιση με την Καλαμαριά.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-23, 17-25, 20-25).

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Δαλδαβερένης, Χρηστουηλίας, Δεληγιαννίδης, Μπουφίδης, Στοϊλούδης, Ανδρεάδης, Αρχοντούδης (λ) / Παπαδάκος, Παπαγεωργίου.