Σπάει το κυπριακό “παρεάκι” στο Ν. Σιδηροχώρι! Παρελθόν μετά από 3 χρόνια ο πορτιέρο Νίκος Βασιλείου που πάει Κόσμιο

 

Παρελθόν μετά από τρία χρόνια επιτυχιών αποτελεί για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο Κύπριος τερματοφύλακας Νίκος Βασιλείου.

Ο 23χρονος πορτιέρο είναι ο δεύτερος Κύπριος που αποχαιρετά την ομάδα μετά τον επίσης πορτιέρο από την Μεγαλόννησο Πέτρο Μανιάτη που σταμάτησε από το ποδόσφαιρο και έτσι “σπάει” η κυπριακή εξάδα των Στυλιανού Χατζήπαπα, Χρήστου Κοσίη, Άγγελου Μαυράκη, Παναγιώτη Ανδρέου, Πέτρου Μανιάτη και Νίκου Βασιλείου που πέρυσι χάρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το πρωτάθλημα στην Δόξα μετά απο 31 χρόνια. Πλέον έχουμε Κυπριακή “πεντάδα” αφού στην παρέα προστέθηκε ο αμυντικός Στέφανος Μίλερ.

Ο Βασιλείου που βρίσκεται στο 4ο έτος στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής,  στα 3 του χρόνια με τους “μαυραετούς” κατέκτησε ένα πρωτάθλημα πέρυσι και κύπελλο πρόπερσι, και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Δόξας στην Γ’ Εθνική στην ήττα 1-2 από την Ελπίδα Σκουτάρεως. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και συνέχισε στην ομάδα Κ21 και πριν έρθει Ελλάδα αγωνιζόταν στον Οθέλλο Αθηένου Λάρνακας.

Το Κόσμιο μετά την απόκτηση του Βασιλείου αποκτά βάθος στην θέση “1” αφού στην ομάδα ανήκει ο πρωην του ΠΑΟΚ και Βέροιας Νίκος Δεληγιάνννης, αλλά και ο Φώτης Πριτσίδης ξάδερφος του πορτιέρο του Ν. Σιδηροχωρίου, κάνοντας το προπονητή Σάββα Αιβάζη να νιώθει ασφάλεια για τη θεση κατω απο τα γκολποστ.

Το Κόσμιο μετά την απόκτηση του Βασιλείου αποκτά βάθος στην θέση “1” αφού στην ομάδα ανήκει και ο πρωην του ΠΑΟΚ και Βέροιας Νίκος Δεληγιάνννης, κάνοντας το προπονητή Σάββα Αιβάζη να νιώθει ασφάλεια για τη θεση κατω απο τα γκολποστ.