Υπερήφανη η κόρη του Μάριου Γκιούρδα για τον λαμπαδηδρόμο μπαμπά που πήρε την φλόγα από την Ακρόπολη στο ταξίδι προς την Κορέα (+photos)

 

Το μακρύ ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας ξεκίνησε ήδη προς τη Νότιο Κορέα που θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες τον ερχόμενο Φεβρουάριο και τελικά η Θράκη μπορεί να μην φιλοξένησε μέρος της εν Ελλάδι λαμπαδηδρομίας, ωστόσο είχε παρουσία σε αυτήν της Αθήνας την τελευταία αυτή ημέρα.

Λίγο πριν παραδοθεί η φλόγα στους Νοτιοκορεάτες που θα φιλοξενήσουν στην Πιονγτσανγκ την Χειμερινή Ομυμπιάδα και γενικά πριν φτασει στο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, μεταφέρθηκε από επώνυμους λαμπαδηδρόμους από την Ακρόπολη όπου διανυκτέρευσε σε αυτό. Και ανάμεσά τους, από τους πρώτους της ημέρας, επάνω στον Ιερό Βράχο, ένας πρεσβευτής του θρακιώτικου βόλεϊ και αθλητισμού γενικότερα: ο Μάριος Γκιούρδας.

«Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι λαμπαδηδρόμος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή. Τα συναισθήματα χαράς μοναδικά. παίρνεις τρομερή ενέργεια από την Ακρόπολη, γεμίζει η ψυχή σου. Νιώθω χαρά και υπερφηφάνια που ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που μετέφεραν την φλόγα» είπε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας.

Μάλιστα, αν αισθάνθηκε μια φορά υπερήφανος ο Μάριος Γκιούρδας, αισθάνθηκε δέκα η κόρη του Έλενα για τον μπαμπά της, και φάνηκε από την σχετική αναμνηστική φωτογραφία και τοο σχόλιο που την συνόδευε, την οποία ανέβασε στο instagram…