Γ’ Εθνική: Σημαντική ενίσχυση στην εκπνοή των μεταγραφών για το Άβατο που «επαναπατρίζει» τον «Όντι»

 

Σε μια σημαντική ενίσχυση προχώρησε στην εκπνοή των μεταγραφών ο Άρης Αβάτου, καθώς κατάφερε να… επαναπατρίσει έναν Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή με μεγάλες εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά σε ομάδες εκτός Ξάνθης και γενικά Θράκης.

Ο λόγος για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Οδυσσέα Γεωργιάδη, αδερφό του επιθετικού του Εχίνου και εκ των κορυφαίων της περσινής σεζόν συνολικά στην ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο «Οντι», όπως είναι το παρατσούκλι του, αποκτάται από τον Πανθηραϊκό.

Στην ομάδα της Σαντορίνης είχε πάει στην αρχή της χρονιάς, παίζοντας στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Εχει αγωνιστεί ακόμα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, στον Ατρόμητο Πειραιά αλλά και στην Κηφισιά.

Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στον Ιωνικό αλλά παρόλο που η συνεργασία ξεκίνησε, λύθηκε λίγες εβδομάδες μετά, πριν την έναρξη της σεζόν.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου, που ενισχύει με μια κίνηση που προκαλεί έκπληξη το ρόστερ του αφού όλοι νόμιζαν ότι είχε κλείσει, έχει ως εξής:

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΞΑΝΑΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ . ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ. Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ