Photos: 20 κλικ από τον ετήσιο χορό του Ορφέα Ξάνθης και τις επώνυμες παρουσίες σε αυτόν

 

Ο Ορφέας Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποίησε στο κέντρο διασκέδασης «Νεράιδα» τον ετήσιο χορό του, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών και να περνάει μερικές όμορφες στιγμές μαζί με σύσσωμη την ομάδα.

Η ανταπόκριση του κόσμου, λοιπόν, ήταν αρκετά μεγάλη και έδωσε δυναμικό «παρών» το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο διασκέδασης, ώστε να περάσει καλά, ενώ παράλληλα ενισχύει και την προσπάθεια του Ορφέα που φέτος συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μέσα σε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών, όμως βρέθηκαν και αρκετά ευρέως γνωστά πρόσωπα στην πόλη της Ξάνθης. Παρόντας λοιπόν φυσικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής και σύσσωμη η ομάδα του Ορφέα, ενώ στο χορό, όπως αναφέρει ο «Μαχητής» και ο Γιάννης Τσιλιγκιρίδης, βρέθηκαν επίσης ο παλιός γενικός αρχηγός του ΑΟΞ Νίκος Τσιτσέλης και ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟΞ Χριστόφορος Διαμαντής.

Ακόμα παρόντες ήταν ο πολύ καλός φίλος του Μπάμπη Χατζημεστή και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης, αλλά και ο φροντιστής του ΑΟΞ Χουσεΐν Τσιτάκ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Μαλαδένης. Τέλος στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, όπως αναφέρει ο «Μαχητής», και οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ Κώστας Νεοχωρίτης, Χρήστος Νταβουτζόπουλος, Νίκος Κριεζής, Δημήτρης Ζαπουνίδης, Αντώνης Πασχαλάκης , Γιώργος Λαζαρίδης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση: