LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα, ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία και Ελευθερούπολη – ΑΕ Κομοτηνής

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα της Ασπίδας στο «παλατάκι» του Ευμοίρου Ξάνθης με τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και τα παιχνίδια του ΓΑΣ Κομοτηνή και της ΑΕ Κομοτηνής με Ευκαρπία και Ελευθερούπολη αντίστοιχα για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση τις επόμενες ώρες θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη και στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται, αλλά και για το γυναικείο τμήμα που αυτήν την ώρα αγωνίζεται στην Δράμα κόντρα στους Τιτάνες.

Ώρα 13:40 Η ανάρτηση ανοίγει ειδικά σήμερα από τόσο νωρίς καθώς υπάρχουν και άλλες σημαντικές μεταδόσεις από το ThrakiSportS στην συνέχεια της ημέρας, με την πρεμιέρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό αλλά και την σημαντική αναμέτρηση της Ξάνθης σε 80 λεπτά με τον πρωτοπόρο Ατρόμητο στα Πηγάδια.

Ωρα 13:45  Αυτήν την στιγμή έχουμε σε εξέλιξη και την αναμέτρηση της Α2 Γυναικών ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Τιτάνες Δράμας στην Δράμα, για την οποία θα σας έχουμε ενημέρωση στην συνέχεια. Πάμε όμως να δούμε τα ανδρικά τμήματα τι έχουν να κάνουν σήμερα.

Ωρα 14:15 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:45 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:05 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 15:25 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:40 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:00 Μετά την δύσκολη, αλλά σημαντική εκτός έδρας νίκη της στην Αρναία η Ασπίδα Ξάνθης θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει και υποδέχεται στην έδρας της τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα, ώστε να πάρει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της για φέτος.

Ωρα 16:10 Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια της Ασπίδας στην Δράμα (Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ )

Ωρα 16:20 Στην Γ’ Εθνική οι δυο ομάδες της Κομοτηνής προέρχονται από το μεταξύ τους ντέρμπι την περασμένη εβδομάδα. Σε αυτήν την αγωνιστική ο ΓΑΣ Κομοτηνή παίζει και πάλι εντός έδρας και υποδέχεται στο κλειστό της Κομοτηνής την ομάδα της Ευκαρπίας, ενώ από την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής «ταξιδεύει» στην Καβάλα και συγκεκριμένα την Ελευθερούπολη, ώστε να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Ωρα 16:25 Θυμίζουμε τα ματς αυτής της αγωνιστικής στη Β’ Εθνική: Καβάλα-Χαρίλαος Τρικούπης, Ασπίς Ξάνθης-ΓΑΣ Χαλκηδόνας, Αγρίνιο-Στρατώνι, Ανατόλια-Φάρσαλα, Μαχητές Δόξας Πεύκων-Ίκαροι Σερρών, Ερμής Λαγκαδά-Γέφυρα, Ελίμεια-Ευρώπη 87 Πευκοχώρι.

Ωρα 16:30 Διαιτητές στο ματς της Ασπίδας είναι οι Ελευθεριάδης-Δημάδης με κομισάριο τον Σαλικίδη. Τζάμπολ υπενθυμίζεται σε μισή ώρα στις 17:00 το απόγευμα.

Ώρα 16:40 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις αρχικές πεντάδες των δύο ομάδων στο «παλατάκι» του Ευμοίρου.

Ώρα 16:41 Για την Ασπίδα Ξάνθης ξεκινούν οι: Παπαδάκης. Γρούδος, Τσιώγκας, Κουτσογιάννης, Γκέλιος

Ώρα 16:45 Από την άλλη για τον ΓΑΣ Χαλκηδόνας ξεκινούν οι: Πετρίδης, Πεταλωτής, Μπατάκος, Κοτζαγιάννης, Παναγιώτου

Ώρα 16:51 Ετοιμάζονται σιγά σιγά οι παίκτες για το τζάμπολ της αναμέτρησης!

Ώρα 17:00 Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Ώρα 17:12 Με 4′ και 26” να απομένουν για τη λήξη της πρώτης περιόδου η Ασπίδα χάνει με 5-10.

Ώρα 17:21 Έχουμε μια μικρή διακοπή λόγω ενός προβλήματος στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου.

Ώρα 17:26 Ξεκίνημα και πάλι του αγώνα, με 1′ και 52” να απομένουν και την Ασπίδα να έχει μειώσει στον πόντο με το σκορ στο 13-14.

Ώρα 17:30 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στο «Χ. Χριστοδούλου». Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθη – Χαλκηδόνα 15-15!

Ώρα 17:39 Πολύ δυνατά μπήκε στα πρώτα τρία λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου η Ασπίδα που ανέτρεψε το σκορ και προηγείται με 27-20.

Ώρα 17:44 Στο παρκέ είναι προς στιγμήν ο Γκέλιος, που σηκώνεται βέβαια για να αποχωρήσει από το ματς σίγουρα για λίγο λόγω ενός τραυματισμού.

Ώρα 17:50 Με 1 λεπτό και 36 δεύτερα να απομένουν για τη λήξη του ημιχρόνου η Ασπίδα έχει διευρύνει το προβάδισμα της και έχει φτάσει στο +11 με το σκορ στο 39-28.

Ώρα 17:58 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Εύμοιρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει στους 10 πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα 44-34!

Ώρα 17:59 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδήγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:02 Ξεκίνησαν οι αναμετρήσεις του ΓΑΣ Κομοτηνή με την Ευκαρπία και της ΑΕ Κομοτηνής με την Ελευθερούπολη!

Ώρα 18:04 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:07 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:09 Με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου ο ΓΑΣ Κομοτηνής βρίσκεται πίσω στο σκορ για έναν πόντο, αφού χάνει με 4-5.

Ώρα 18:10 Κακό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής στην Ελευθερούπολη, χάνει με 20-10 από από την ομώνυμη ομάδα με ένα λεπτό να απομένει το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ώρα 18:12 Ακόμα, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:15 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 18:17 Τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με την Ευκαρπία να περνάει και πάλι μπροστά στο σκορ με τρίποντο στο τέλος. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία 10-12!

Ώρα 18:19 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου και στην Ελευθερούπολη με την ΑΕ Κομοτηνής να χάνει με «νταμπλ σκορ». Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ελευθερούπολη – ΑΕ Κομοτηνής 28-14!

Ώρα 18:27 Συμπληρώσαμε 15 λεπτά αγώνα στην Κομοτηνή, με το σκορ σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η Ευκαρπία προηγείται του ΓΑΣ με 12-19.

Ώρα 18:30 Δεν έχει καταφέρει να αντιδράσει μέχρι και τα μισά της δεύτερης περιόδου η ΑΕ Κομοτηνής και χάνει με 35-17 από την Ελευθερούπολη.

Ώρα 18:31 Με περίπου 4 λεπτά να απομένουν για το τέλος και της τρίτης περιόδου η Ασπίδα Ξάνθης προηγείται με 52-43 της Χαλκηδόνας.

Ώρα 18:35 Τέλος της τρίτης περιόδου στο Εύμοιρο. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα 59-48!

Ώρα 18:42 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Ελευθερούπολη! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελευθερούπολη – ΑΕ Κομοτηνής 47-29!

Ώρα 18:45 Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στο Κλειστό της Κομοτηνής. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία 23-29!

Ώρα 18:55 Λιγότερο από 4 λεπτά μένουν για το τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο και η Χαλκηδόνα έχει μειώσει σε 67-62.

Ώρα 19:02 37” πριν το τέλος του αγώνα η Χαλκηδόνα μείωσε στους τρειςπόντους τη διαφορά, 71-68!

Ώρα 19:07 Δύο βολές για την Ασπίδα με το σκορ στο 72-68 και 10 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη.

Ώρα 19:10 Τάιμ άουτ για την Ασπίδα, με 7 δευτερόλεπτα να απομένουν και το σκορ στο 72-70, συγκλονιστικό το φινάλε του αγώνα!

Ώρα 19:12 Τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο, μετά από ένα δραματικό φινάλε για την Ασπίδα! Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Χαλκηδόνα 74-70.

Ώρα 19:15 Μετά από 5 λεπτά αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ Κομοτηνή μείωσε τη διαφορά από την Ευκαρπία στους τρεις πόντους, 33-36!

Ώρα 19:17 Δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ, το αναλυτικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι της Ασπίδας Ξάνθης με την Χαλκηδόνα!

Ώρα 19:25 Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, με την Ευκαρπία να κρατά το προβάδισμα, αλλα το ΓΑΣ καλύτερο να μειώνει στους δυο. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία 37-39!

Ώρα 19:33 Πέντε λεπτά για το τέλος του αγώνα η ΑΕ Κομοτηνής χάνει στο 35′ με 74-56!

Ώρα 19:40 Ντερμπι στην Κομοτηνή με τον ΓΑΣ να παρακολουθεί κοντά στο σκορ την Ευκαρπία αλλά να είναι πίσω ακόμα στο σκορ με 48-50 στο 37′ σε ένα νευρικό παιχνίδι όπου ο Λεμονίδης και ο κόσμος ε΄χει παράπονα από την διαιτησία.
Ώρα 19:42 Τέλος του αγώνα στην Ελευθερούπολη! Τελικό αποτέλεσμα: Ελευθερούπολη – ΑΕ Κομοτηνής 80-66.
Ώρα 19:44 Ντερμπι στην Κομοτηνή με τον ΓΑΣ να παρακολουθεί κοντά στο σκορ την Ευκαρπία αλλά να είναι πίσω ακόμα στο σκορ με 48-50 στο 37′ σε ένα νευρικό παιχνίδι όπου ο Λεμονίδης και ο κόσμος εχει παράπονα από την διαιτησία.
Ωρα 19:49 Δύσκολα τα πραγματα για τον ΓΑΣ στο 39′ το σκορ είναι 51-57.
Ώρα 19:59 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή! Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία 56-62
Σας ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας περίπου για τρεις ώρες, με τις ομάδες της Θράκης να έχουν μια νίκη η Ασπίδα Ξάνθης και δυο ήττες οι ομάδες της Κομοτηνής. Ακολουθεί ρεπορτάζ από τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής