Οι δύο Θρακιώτες με τους οποίους γιόρτασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

 

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν κατάμεστο το βράδυ του Σαββάτου. Τη νίκη του Παναθηναϊκού και την αποθέωση του Μαρίνου Ουζουνίδη παρακολούθησαν δια ζώσης και δύο γνωστοί Θρακιώτες φίλοι του επίσης Θρακιώτη κόουτς των «πρασίνων».

Ο λόγος για τον πολύ καλό φίλο και κουνιάδο του κόουτς του Παναθηναϊκού, Μαρίνου Ουζουνίδη, Δημήτρη Καρύδη που μετά το παιχνίδι των «πρασίνων» με την Μπιλμπάο τον περασμένο Αύγουστο, έδωσε το παρών και στο ντέρμπι των αιωνίων, αλλά και τον επίσης φίλο του Εβρίτη προπονητή και γνωστό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ξάνθης, Ανδρέα Γκλαβίνη δεξιά στην φωτογραφία).

Μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους έφεραν γούρι στον Εβρίτη τεχνικό, αφού τελικά ο Παναθηναϊκός βρήκε τρόπο και πήρε τη νίκη που ήθελε, μια νίκη που δίνει σημαντική ανάσα στην ομάδα της Αθήνας για πολλούς λόγους.

Οι τρεις τους μετά τον αγώνα και την αποχώρησή τους από το γήπεδο της Λεωφόρου, βγήκαν να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές και να «τσιμπήσουν» κάτι σε μαγαζί της Γλυφάδας (όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία), ενώ το πρωί είχαν ανανεώσει το ραντεβού για να βρεθούν και πάλι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενδεχομένως για έναν γρήγορο καφέ και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στη βάση τους, την Ξάνθη.