Από τα «κόκκινα» ντύνεται ξανά στα «πράσινα» ο Φώτης Κωνσταντινίδης!

 

Τα “πράσινα” θα ξαναφορέσει ο Φώτης Κωνσταντινίδης, που μετά την φανέλα και την φόρμα του Πανθρακικού, του Αστέρα Αιγείρου θα φορά και αυτήν του Κομψάτου Πολυάνθου αφού θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Κωνσταντινίδης αντικαθιστά τον προπονητή παίκτη της ομάδας Πέτρο Δημόπουλο που θα συνεχίσει στον Πανθρακικό ως παίκτης (θυμηθείτε ΕΔΩ). Ο Κωνσταντινίδης που είναι παλαίμαχος της Δόξας Δράμας και του Πανθρακικού, αποχώρησε τον Ιούνιο μετά από χρόνια από τον πάγκο του ιστορικού Αστέρα Αιγείρου, λίγο πριν την διάλυση της ομάδας, ενώ ασχολείται την φετινή σεζόν πολύ ενεργά μαζί με τον Νίκο Βασιλειάδη με την ακαδημία του Ολυμπιακού Κομοτηνής.

Ο Δραμινός πρωην μπακ του Πανθρακικού στην ιστορική πορεία προς την Α’ Εθνική, αγωνίστηκε για μια πενταετία στην μεγάλη ομάδα της πόλης, έχοντας πάνω από 100 αγώνες στις τρεις κατηγορίες, ενώ ακόμη αγωνίστηκε στην Δόξα Δραμας, σε Πανσερραικό, Προσοτσάνη, Πιερικό και Νέα Χήλή.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, σε παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ουραγό ομάδα του Πολυάνθου απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο επίσης την παραμονή.