A2 Aνδρών: Μεγάλη εντός έδρας νίκη της ΓΕ Αλεξανδρούπολης επί του πλήρη αλλά χωρίς προπονητή Άρη

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε για την 2η αγωνιστική στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” η ΓΕ Αλεξανδρούπολης επί του Άρη με 3-1 σετ.

Η ομάδα της ΓΕΑ επικράτησε ενός αντιπάλου που ήρθε πλήρης αφού την τελευταία στιγμή πλήρωσε τον Ντάμποβιτς παίρνοντας τα δελτία των νέων μεταγραφών του, αλλά χωρίς προπονητή μετά την φυγή του Στράτου Γζουντέλη (τυπικά προπονητής ήταν ο Ωρολογάς) υπέκυψε αν και προηγήθηκε 0-1  περισσότερα εύκολα από το αναμενόμενο.

Οι Θεσσαλονικείς μετά από μάχη πήραν το πρωτο σετ με 22-25, με την ΓΕΑνα αντιδρα να ισοφαρίζει σε 1-1 με 25-21 και στο τρίτο έκανε περίπατο με 25-13. Στο τέταρτο σετ  ο Άρης πάλαιψε αλλά χωρίς προπονητή έδειξε ομάδα ασύνδετη με την ΓΕΑ Ιπποκράτη Δήμητσα να είναι σοβαρότερη στο τέλος και να επικρατεί με 26-24 στο φινάλε παίρνοντας το πρώτο τρίποντα και νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 22-25, 25-21, 25-13, 26-24

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κεσκίνης, Γατέλας, Αλεξανδρόπουλος, Αλεξάκης, Φλετούρης, Κωνσταντινίδης, Ποιμενίδης (λ). Ως αλλαγές πέρασαν οι Τιάκας, Ανδραβίζος και  Μπελέζης

ΆΡΗΣ: Τσατσούλας, Χατζηφάκης, Κατσιαφλιάκας, Μέλκας, Σκαρλατίδης, Ωρολογάς, Τασιούρας (λ). Αγωνίστηκαν ακόμα οι  Πρώιος, Βιλδιρίδης, Τσαλκιάς και Σταθακίδης