ΕΠΣ Θράκης: Τέλος από τον Πολύανθο ο προπονητής-παίκτης Πέτρος Δημόπουλος αλλά συνεχίζει στον Πανθρακικό

 

Με νέο προπονητή στον πάγκο του θα παρουσιαστεί το επόμενο Σάββατο ο Κομψάτος Πολυάνθου στο ντερμπι για την παραμονή απέναντι στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Η ομάδα του Πολυάνθου που είναι ουραγός στην βαθμολογία με -1 βαθμό, έχοντας σε τέσσερα παιχνίδια, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στην παρθενική του χρονιά στην Α’ κατηγορία, “χώρισε” φιλικά με τον νεαρό προπονητή, αλλά και παίκτη που ανέβασε πέρυσι την ομάδα τον Πέτρο Δημόπουλο.

Ο 27χρονος Δημόπουλος με καταγωγή από τις Σάπες, και με σπουδές στην φιλολογία αγωνίστηκε φέτος και σε τρια παιχνίδια της ομάδας, ενώ θα φορά και πάλι “πράσινα”, αφού θα συνεχίσει ως παίκτης στον Πανθρακικό στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Μάλιστα τα “πρασινα” φαίνεται να του πηγαίνουν αφού για χρόνια αγωνιζόταν στην Ελπίδα Σαπών, ενώ έχει ακόμα αγωνιστεί στον Ερμή Αμφίων, στην Προοδευτική Λυκείου και την Δόξα Σώστη. Ο Δημόπουλος από φέτος ήταν και προπονητής στην ακαδημία Κ15 του Πανθρακικού, οπότε θα συνεχίσει σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον.

Πλέον η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς προπονητές που γνωρίζουν καλά την Α’ ΕΠΣ Θρακης, με πρώτο στόχο να αποτελεί προπονητής που μέχρι πέρσι και για χρόνια βρισκόταν σε πάγκο ιστορικής ομάδας της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Πολυάνθου: O APS KOMSATOS (Α.Π.Σ ΚΟΜΨΑΤΟΣ) ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας μας με τον προπονητή – παίκτη της ομάδας μας Πέτρο Δημόπουλο με κοινή συναινέσει. Τον ευχαριστούμε θερμά μέσα από τη καρδιά μας για τη προσφορά του στην ομάδα και ελπίζοντας πως στο μέλλον θα συνεργαστούμε ξανά του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του.