Super League: «Τρένο» οι έφηβοι του ΑΟΞ! Πέρασαν και από την Λάρισα

 

Ασταμάτητο «τρένο» φαίνεται πως είναι οι έφηβοι του ΑΟΞ και φέτος, αφού νίκησαν το πρωί του Σαββάτου και την Λάρισα και το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League τους βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ταξίδεψαν στη Λάρισα για να αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό Γήπεδο Γόννων την ομώνυμη εφηβική ομάδα για την 7η αγωνιστική, που σηματοδότησε το τέλος του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε από την άσπρη βούλα ο Γιάννης Φάκης, που ήρθε το φετινό καλοκαίρι και έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα έως τώρα, στο 35′ βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ένα προβάδισμα που οι παίκτες της Ξάνθης ήταν αποφάσισμένοι να κρατήσουν και δεν τους πτόησε ούτε το γεγονός πως έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Πλέον την επόμενη αγωνιστική οι έφηβοι της Θρακιώτικης ομάδας «ρεπάρουν» και προετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Τασίδης, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Πασσαλής, Τενεκές, Γράβας, Κιούπης (55′ Μανίσογλου), Τσιλιγγίρης (58′ Κοτόπουλος), Γκατζόγιας (63′ Καλογρανάς), Φάκης (85′ Τσιτσεκίδης), Κακουλίδης (70′ Κωσταρέλλης).