ΕΠΣ Ξάνθης: «Χρυσό παπούτσι» ο Χατζηχασάνογλου, ακολουθεί ο Κριεζής! Οι σκόρερς της Α’ Κατηγορίας μετά από 4 αγωνιστικές

 

Συνολικά 87 γκολ έχουν πετύχει έως τώρα μετά από τέσσερις στροφές οι παίκτες των ομάδων της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με πρώτο το πρώτο σκόρερ να έχει φτάσει ήδη τα 6 τέρματα και να υπάρχει φυσιολογικά συνοστισμός στα χαμηλότερα στρώματα του πίνακα των σκόρερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου ξεχωρίζει από την αρχή της σεζόν με την ομάδα του Εχίνου, επιβεβαιώνοντας τα όσα περίμεναν από αυτόν οι άνθρωποι του Εχίνου όταν τον έφερναν στην ομάδα τους από την Κ20 του ΑΟΞ, ενώ κατά πόδας ακολουθεί και ο Γιώργος Κριεζής του Ηρακλή Ζυγού, έχοντας πληγώσει τα αντίπαλα δίχτυα 4 φορές, δύο λιγότερες από τον Χατζηχασάνογλου δηλαδή.

Από την άλλη 3 τέρματα μετρούν οι Ανδρέας Δασκαλάκης, Γιάννης Χριστοφορίδης, Γιάννης Καζάκης και Αμέτ Οφλού, ενώ 15 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει από 2 γκολ έκαστος, ενώ είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που έχουν πετύχει τέρμα από μία φορά.

Αναλυτικά παρακάτω όλοι οι σκόρερ της Α’ Κατηγορίας έως τώρα:

6 γκολ: Χατζηχασάνογλου (Εχίνος Σπορ)

4 γκολ: Κριεζής Γ. (Ηρακλής Ζυγού)

3 γκολ: Δασκαλάκης (Άρης Πετεινού), Χριστοφορίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Καζάκης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Αμέτ Ογλού (Κεντητή)

2 γκολ: Πουτακίδης, Μπουρλόγλου  (Άρης Πετεινού), Κωφίδης,  Παπαδόπουλος Α. (Ηρακλής Ζυγού), Κατσιλίδης (Απόλλων Ξάνθης), Γκοζντάρι (Ερμής Μάνδρας), Ξανθόπουλος Δ. (ΑΕ Ξάνθης), Χότσκα (Εχίνος Σπορ), Μακρίδης (ΑΟ Βιστωνίδα), Ρεσήτ Ογλού (Κεντητή), Πανόπουλος, Καλαμάρης (Άτλας Σελίνου),  Τουργαΐδης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Χατζηνίκος, Βούλκος (Αστέρας Μαγικού).