Γ’ Εθνική: Φιλική νίκη για τους Προσκυνητές στην Ξάνθη επί του Ορφέα

 

Φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, με στόχο να βγάλουν τα τελευταία συμπεράσματά τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Με δεδομένη τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχθηκε την Δόξα Προσκυνητών το απόγευμα της Παρασκευής για ένα φιλικό παιχνίδι, σε ένα άτυπο Θρακιώτικο ντέρμπι, ώστε να διατηρήσουν οι παίκτες των δύο ομάδων τον αγωνιστικό τους ρυθμό, αλλά και να δώσουν περισσότερες ευκαιρίες σε παιδιά που έως τώρα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αν και το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-0, κατάφεραν στην επανάληψη να σκοράρουν δύο φορές με τον νεοαποκτηθέντα Σιχλιμοίρη και να φύγουν με την νίκη, ενώ αμφότεροι οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας και των δύσκολων αγώνων που έρχονται τη επόμενη εβδομάδα με Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ΑΕ Διδυμοτείχου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος,  Καραγκιόζης Β., Καρκατζάνης, Μακράκης, Χατζηπαππάς, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Χαλίλ Ιμπράμ, Λαζαρίδης, Χίντ Ιμέρ.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας, Μόσχος, Κρεμμύδας, Καραγιαννίδης, Γκιολδάσης, Βελή Χακάν, Ζήνωνος, Ξενοδοχίδης Η., Βάσκος, Γαβριήλ.