Γ’ Εθνική: Έφυγε από το Παλαιοχώρι και συνεχίζει στον Κιλκισιακό με Ξανθιώτικη “παρέα” ο Παπαδημητρίου

 

Δεν στέριωσε στον Άρη Παλαιοχωρίου, ένας πρώην παίκτης των ακαδημιών της Ξάνθης, για τον οποίο μάλιστα έτρεφαν σημαντικές αξιώσεις οι άνθρωποι της Ξάνθης, δεδομένου πως στο πρωτάθλημα των ακαδημιών ήταν πρώτος σκόρερ.

Ο λόγος για τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου, που μετά την Ξάνθη με την οποία υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, την Πύδνα Κίτρους, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Εθνικό Αγιονερίου, αλλά και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν στέριωσε και στον Άρη Παλαιοχωρίου με τον οποίο είχε συμφωνήσει το φετινό καλοκαίρι και αποχώρησε.

Μάλιστα δεδομένων των στενών περιθωρίων βρήκε ήδη και την νέα το ομάδα, η οποία είναι ο Κιλκισιακός, εκεί όπου θα βρει και τον έτερο παίκτη των ακαδημιών της Ξάνθης Παύλο Ζώτο αλλά και τον Δημήτρη Δοξάκη, αλλά και τον παλιό παίκτη Πανθρακικού και ΑΕΚ Σπύρο Ματεντζίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κιλκισιακού:

«Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιάσονα Παπαδημητρίου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Για τρεις χρονιές έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τη Κ20 της Ξάνθης, στην οποία έφτασε μέχρι και τη πρώτη ομάδα. Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Ζακύνθου, του Απόλλωνα Πόντου, του Αγροτικού Αστέρα, της Πύδνα Κίτρους, ενώ φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Αρη Παλαιοχωρίου.

Όπως και ο Δοξάκης έτσι και ο Παπαδημητρίου τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΚ για το ματς με τον Καμπανιακό.

Ιάσων καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού!»