ΕΠΣ Ξάνθης: Την Τετάρτη βγαίνει η τετράδα του Κυπέλλου! Το πρόγραμμα των επαναληπτικών προημιτελικών…

 

Αγωνιστική δράση θα έχουμε την Τετάρτη στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού είναι προγραμματισμένες οι ρεβάνς των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης η Κεσσάνη Ερασμίου θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξάνθης σε ένα παιχνίδι που όπως φαίνεται έχουν όλα κριθεί μετά το 7-0 του Ορφέα στο πρώτο ματς, κάτι που αντίστοιχα φαίνεται να συμβαίνει και στο παιχνίδι του Ατρόμητου Χρύσας με τον Εχίνο Σπορ μετά το 6-2 του Εχίνου πριν δυο εβδομάδες.

Μόλις λίγες μέρες μετά την πρώτη ιστορική της νίκη στην παρθενική της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, η ομάδα του Άρη Αβάτου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φίλιππο Δροσερού στη ρεβάνς του 1-3 στο πρώτο παιχνίδι, έχοντας το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

Τέλος το πιο αμφίρροπο παιχνίδι θα γίνει στον Νέο Ζυγό, εκεί όπου ο τοπικός Ηρακλής θα υποδεχτεί την… πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Ασπίδα Ξάνθης και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα. Αυτό δείχνει να είναι και το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου:

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, Ώρα 15:00

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Ορφέας Ξάνθης

Γήπεδο Χρύσας: Ατρόμητος Χρύσας – Εχίνος Σπορ

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Άρης Αβάτου

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Ασπίδα Ξάνθης