ΕΠΣ Ξάνθης: Από συμπαίκτες μέχρι πριν ένα μήνα βρέθηκαν… αντίπαλοι την Κυριακή για 90 λεπτά

 

Μια ξεχωριστή στιγμή είχαμε στο παιχνίδι της Κεσσάνης Ερασμίου με τον Αετό Τοξοτών το απόγευμα της Κυριακής, αφού δύο φίλοι που ήταν συμπαίκτες μέχρι πριν ένα μήνα, αυτή τη φορά «κονταροχτυπήθηκαν» για… 90 λεπτά, αλλά τα είπαν και μετά τον αγώνα.

Ο λόγος για τους Μπάμπη Βασιλειάδη και Αλέξανδρο Πορφυράκη, που μέχρι πριν ένα μήνα ήταν συμπαίκτες αφού άνηκαν και οι δύο στην Κεσσάνη Ερασμίου, αλλά το απόγευμα της Κυριακής τέθηκαν αντιμέτωποι στον αγώνα της ομάδας του Ερασμίου με τον Αετό Τοξοτών.

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού ο Αλέξανδρος Πορφυράκης μεταγράφηκε αρχικά στην Κεσσάνη Ερασμίου, όμως τελικά αποχώρησε και η νέα του ομάδα είναι εδώ και λίγες μέρες ο Αετός Τοξοτών. Έτσι το απόγευμα της Κυριακής τέθηκε αντιμέτωπος με την Κεσσάνη Ερασμίου, όπου παρά το σύντομο πέρασμά του άφησε πολλούς φίλους.

Ένας από αυτούς και ο αμυντικός της Κεσσάνης Μπάμπης Βασιλειάδης, με τον οποίο τον βλέπετε στην φωτογραφία μετά το παιχνίδι της Κυριακής, η οποία ανέβηκε και στη σελίδα της ομάδας του Ερασμίου.