Volley League: Σφοδρή επίθεση της Λέσχης Φίλων Εθνικού στον Παλέντζα, «συγχωροχάρτι» στην διοίκηση του ΤΑΑ

 

Με καυστική ανακοίνωση η Λέσχη Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την αποχώρηση του Νίκου Παλέντζα, ενώ καταγγέλλει και τον Εβρίτη πρωην προπονητή και παίκτη της ομάδας Κώστα Δεληκώστα.

Αντιθέτως, οι φίλαθλοι του Εθνικού που μέχρι πριν λίγες μέρες έπιναν νερό στο όνομα του Παλέντζα, αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά στις ευθύνες που έχει η διοίκηση της ομάδας για αυτήν την εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παλέντζας αποχώρησε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Τετάρτης όταν μετά την προπόνηση, σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, απαίτησε να του δοθούν τα χρήματα που βάσει συμβολαίου του οφείλονταν και έπρεπε να έχουν καταβληθεί από τις 30/9 αλλά η διοίκηση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης απάντησε ότι δεν μπορούσε άμεσα να διαθέσει και απλά υπόσχονταν να τα δώσει λίγες μέρες μετά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός για την συμφωνία με τον παίκτη, με ευθύνη της διοίκησης της ομάδας δεν είχε υπογραφεί συμβόλαιο μαζί του, με αποτέλεσμα να του δοθεί το δικαίωμα να αποχωρήσει χωρίς ο σύλλογος να μπορεί να «μπλοκάρει» αυτήν την εξέλιξη, αλλά και χωρίς να μπορεί να λάβει οποιαδήποτε αποζημίωση.

Μπορεί στην Αλεξανδρούπολη οι οπαδών να έχουν πικραθεί από την αιφνιδιαστική αποχώρηση Παλέντζα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αντιλαμβάνονται ότι για αυτήν την εξέλιξη δεν φταίει μόνον η μία πλευρά, ειδικά από την στιγμή που αντίστοιχο πρόβλημα μη καταβολής χρημάτων στην ώρα τους φαίνεται να υπάρχει και με άλλους παίκτες, κάποιοι από τους οποίους επίσης εκφράζουν προβληματισμό αν πρέπει να συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση,  προκαλεί μεγάλη αίσθηση το γεγονός ότι η Λέσχη Φίλων του Εθνικού δείχνει να ταυτίζεται με την διοίκηση, να της δίνει συγχωροχάρτι για τις δικές της αστοχίες και να αναλαμβάνει κατά κάποιον τρόπο με την καυστική ανακοίνωσή της τον δικό της ρόλο, αναλαμβάνοντας να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, την ίδια στιγμή που το ΤΑΑ Εθνικός επισήμως ακόμα δεν έχει αντιδράσει στο θέμα της φυγής Παλέντζα.

Αναλυτικά η καυστική ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων του Εθνικού, που δεν περιορίζεται μόνο σε επίθεση στον Παλέντζα αλλά επεκτείνεται και στον εβρίτη προπονητή του στον Παμβοχαϊκό Κώστα Δεληκώστα:

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ……..

Παρελθόν απο τον Εθνικό ο Νίκος Παλεντζας, ο οποίος ξαφνικά 2 ημέρες πριν τους αγώνες του λιγκ-απ και 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έφυγε σαν κλέφτης για το Βραχάτι, παρότι εδώ και 2 μήνες συμμετέχει στην προετοιμασία του Εθνικού.

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απο έναν αθλητή που στην πόλη μας απόλαυσε να παίζει βολλευ. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι δεν μπορείς να φεύγεις σε αυτο το χρονικό σημείο.

Το φλερτ με τον Παμβοχαικό είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι αλλα τελικά ο κος Δεληκωστας θεώρησε ότι είναι λίγος για την ομάδα του. Ο Παλεντζας μετά απο αυτό και μη έχοντας κάποια αξιόλογη πρόταση ξαναχτύπησε την πόρτα του Εθνικού ο οποίος τον υποδέχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τον υπολόγιζε ως αρχηγό και το μεγάλο αστέρι της ομάδος για φέτος. Παρόλα αυτά επέλεξε να φύγει για το Βραχάτι σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για τον Εθνικό βάζοντας πάνω απο ολα το προσωπικό του συμφέρον.

ΝΤΡΟΠΗ Νικόλα γιατί δεν σεβάστηκες του συμπαίκτες σου τους προπονητές σου και μια πόλη που σε αγάπησε απο την πρώτη μέρα που ήρθες.

ΝΤΡΟΠΗ σου Δεληκώστα γιατί εαν η επιλογή σου στον διαγώνιο είναι κακή να ψαξεις να βρεις έναν παίκτη ελεύθερο ή απο άλλο πρωτάθλημα και να μην δημιουργείς προβλήματα στην ομάδα μας 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».