Γ’ Εθνική: Νέα μεταγραφή για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο… γυμναστής Στέλιος Ηλιόπουλος

Μια νέα μεταγραφή εκ των έσω πραγματοποίησε μέσα στην εβδομάδα αν και πέρασε στα ψιλά η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αφού ο γυμναστής της ομάδας και παίκτης του Ορφέα Ξυλαγανής πήρε το δελτίο του στους “μαυραετούς” και μάλιστα έκανε και ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Ο λόγος για τον Στέλιο Ηλιόπουλο που βοήθησε την ομάδα του από το 80′ της αναμέτρησης με τους Σερραίους και τον νέο προπονητή Ζόραν Στοίνοβιτς, που από την πρώτη μέρα που ανέλαβε εκτός από το ρόλο του γυμναστή, ανέθεσε στον Ηλιόπουλο και αυτόν του δεξιού μπακ δοκιμάζοντάς τον και στον μεσοβδόμαδο φιλικό της με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, αφού η ομάδα “χωλαίνει” φανερά στην άμυνα.

Ο 27 χρονος Ηλιόπουλος έτσι μετά από σχεδόν μια δεκαετία ξαναγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, όταν τότε φορούσε την φανέλα του Εθνικού Μελιγαλά. Ο Πελοποννήσιος στην καταγωγή α πρωην αρχηγός των Εθνικού Μελιγαλά, Αστέρα Αιγείρου και Ορφέα Ξυλαγανής, σαν μαραθωνοδρόμος που είναι εδώ και μια σχεδόν δεκαετία σε αγώνες ορεινού τρεξίματος, εντυπωσίασε τον Στοίνοβιτς και δεδομένου του κενού στα δεξιά της άμυνας, αν και εκτός δράσης για μήνες του εμπιστεύτηκε θέση στην αποστολή και στον άτυχο αγώνα με την Ελπίδα.

Θυμίζουμε ο Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.