Super League: Το πάλεψαν σε ένα ματς με 7 γκολ αλλά γνώρισαν τελικά την ήττα οι Νέοι της Ξάνθης στη Ριζούπολη

 

Παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν η ομάδα Κ20 της Ξάνθης το πρωί της Κυριακής το πάλεψε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό Γήπεδο Ηρακλείου.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα σχετικά νωρίς, όταν στο 7′ έκαναν το 1-0, με την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη να απαντά στο 24′ με τον Ευθύμη Τσάπαρη και να φέρνει το ματς στα ίσα. Στο 26′, όμως, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και πήραν εκ νέου το προβάδισμα, για να γίνει τελικά το 2-2 στο 31′ με αυτογκόλ και να διαμορφωθεί το σκορ του ημιχρόνου.

Η επανάληψη σημαδεύθηκε από τον τραυματισμό του βασικού κίπερ της Ξάνθης, του Κώστα Ζουρνατζίδη που έγινε στο 70′ αλλαγή από τον Καλαϊτζή, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων από νωρίς στο 59′ και στο 65′ και να κάνουν το 4-2. Οι παίκτες της Ξάνθης προσπάθησαν παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, μείωσαν σε 4-3 με το γκολ του Σουλεϊμάν στο 78′, όμως δεν κατάφεραν να αντιδράσουν περισσότερο και τελικά γνώρισαν την ήττα.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Ζουρνατζίδης (70′ λ.τρ. Καλαϊτζής), Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Τσάπαρης (63′ Στοΐνοβιτς), Τσέλα, Αγγελόπουλος (70′ Ιωάννου), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν, Σαμπανίδης.