Γ’ Εθνική: Βαριά ήττα για την Δόξα Προσκυνητών στο Παραλίμνι

 

Στις Σέρρες ταξίδεψε η Δόξα Προσκυνητών το απόγευμα της Κυριακής για να αντιμετωπίσει τον φιλόδοξο και πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου, όμως η ομάδα της Κομοτηνής γνώρισε μια βαριά ήττα και έφυγε με άδεια χέρια από το Παραλίμνι.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και απείλησαν πρώτοι στο 18′ με την κεφαλιά του Ναλμπάντη που κατέληξε όμως άουτ, για να έρθει έξι λεπτά αργότερα ο Ματίγια Τάντιτς με ωραίο πλασέ και να ανοίξει το σκορ του αγώνα.

Ο ίδιος παίκτης, μόλις τρία λεπτά αργότερα ήταν αυτός που με ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ λίγο πριν τη λήξη της ανάπαυλας οι Σερραίοι έκαναν και το 3-0 με τον Ναλμπάντη, καθαρίζοντας έτσι οριστικά το θέμα νίκη.

Στην επανάληψη παρά το γεγονός πως το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί, αφού ήδη οι γηπεδούχοι είχαν αποκτήσει προβάδισμα τριών τερμάτων, δεν έριξαν τον ρυθμό τους και πίεσαν για μεγαλύτερο σκορ, με την Δόξα να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει στην κυριαρχία του αντιπάλου της.

Έτσι η ομάδα των Σερρών, αφού απείλησε πρώτα τρεις φορές, βρήκε τον τρόπο να κάνει τέσσερα τα τέρματά της με τον Γαϊδαρτζή να είναι αυτός που θα διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης(46΄ Λιάρας), Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Μουτεσίδης, Ρούμπος(65΄ Τριανταφύλλου), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(60΄ Στεργίου), Τάντιτς(71΄ Τσαούσης)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(Νίκος Μπαχαρίδης): Πέρτσας, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Σιδηρόπουλος, Ζουμπιάδης(68΄ Μόσχος), Τρίχας, Γιαννακίδης(46΄ Κρεμμύδας), Μεχμέτ(46΄ Γαβριήλ), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ-ΠΡΟΣ-ΛΕΠΤΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ