Γ’ Εθνική: Ήττα στις λεπτομέρειες στο ΔΑΚ για το Νέο Σιδηροχώρι απέναντι στην πανίσχυρη Ελπίδα Σκουτάρεως

 

Δεν τα κατάφερε αν και άξιζε κάτι καλύτερο η βελτιωμένη και με αρκετές αλλαγές και ψυχολογία Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου του Ζόραν Στοϊνοβιτς απέναντι στην δεύτερη Σερραική ομάδα που περνά από το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Έτσι μετά τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής για τον 1ο όμιλο η Δόξα ηττήθηκε με 1-2 από την Ελπίδα Σκουτάρεως αν και με βαση την εμφάνισή της το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα χάνοντας την πρώτη τους ευκαιρία στο πρώτο μόλις λεπτό, αλλά το σουτ του Κρασώνη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ταταρίδη. Στην αμέσως επόμενη αξιόλογη φάση και χωρίς η Ελπίδα να δείξει κατι πήρε το προβάδισμα στο 15′ όταν σε σέντρα του Μουσικάκη για τον Δημήτρη Στεφανίδη ο τελευταίος πλάσαρε τον Βασιλείου (που έκανε ντεμπούτο για φέτος σε επίσημο παιχνίδι) που αποκρούει προσωρινά, όμως ο Στεφανίδης παίρνει και πάλι το «ριμπάουντ» και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Δόξας γραφοντας το 0-1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φαόυλ στον Κύπριο. Στο 22′ καλό σουτ του Μουρατίδη μπλοκάρει ο Ταταρίδης, ενώ ένα δεκάλεπτο αργότερα ο Μαυράκης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του και ο ίδιος το εκτελεί εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου (φώτο μαρία Σπύρου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου).

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα δε ρίσκαρε με εξαίρεση το σουτ του Σαμαρα στο 49′ που κατέληξε άουτ. Δυστυχώς η Ελπίδα έκανε το 1-2 στο 63′ με κεφαλιά του Παπαβασιλείου μετά το κόρνερ του πρωην πάικτη του Πανθρακικού Κώστα Καπετάνου που επέστρεψε στο ΔΑΚ, όπως και ο Μίνγκας μετά από μια σχεδόν πενταετια. Στη συνέχεια η Δόξα αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι γνώρισε την τρίτη της ήττα μένοντας στην ουρά της βαθμολογίας, έχοντας όμως βγαλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Οι διαιτητές από τον Έβρο, Σιδηρόπουλος, Διαμάντη και Κίτσο ήταν καλοί με μοναδική φάση που ίσως έσφαλαν το πρωτο γκολ των Σερραίων.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιλείου, Λεφής (80′ Ηλιόπουλος), Μίλλερ, Πλασταράς, Χατζήπαπα,Μαυράκης, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης (87′ Παγώνης), Κρασσώνης (75′ Κούτρας), Σαμαράς (70′ Τσορτανίδης).

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ : Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης (46′ Πασχαλούδης), Κωφοκότσιος (80′ Κασμερίδης), Μουσικάκης, Δαγκουλής, Στεφανίδης Δ., Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος (87′ Ζιγκερίδης), Μίνγκας (46′ Παπαβασιλείου)