ΕΠΣ Έβρου: Περιπετειωδώς στους “γιατρούς” του Τσιομλεκίδη και ο Χρήστος Μπαρμπαγιάννης

 

Στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης θα αγωνίζεται τελικά ο Δραμινός αμυντικός Χρήστος Μπαρμπαγιάννης.

Η μεταγραφή του 29χρονου σέντερ μπακ που το καλοκαίρι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα της αστυνομίας του Βασίλη Τσιομλεκίδη και θέλησε να συνεργαστεί και εκ νέου μαζί του μετά και τις επιτυχίες τους με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην Δραγάνα με την ομάδα των “γιατρών” ήταν περιπετειώδης από την ομάδα του Ατρόμητου Άβαντα που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Έβρου, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και ο έμπειρος παίκτης θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής, αφού αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ιπποκράτης έχει ρεπό.

Ο “Μπάρμπα” όπως τον φωνάζουν έχει πλούσια παρουσία στη Γ εθνική με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου και διατέλεσε και αρχηγός και πέρυσι από την μέση της σεζόν αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Άβαντα, ενώ φέτος τον είδαμε από την αρχή να ακολουθεί την προετοιμασία του Ιπποκράτη και να αγωνίζεται στα φιλικά παιχνίδια, δίπλα στο alter ego του Χρήστο Δούπα. Αγωνίστηκε στο παρελθόν ακόμα σε Κ20 Ξανθης, ΠΑΕ Θράκης (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο (Γ’ Εθνική), ΑΕ Καλαμπακίου (Δ’ Εθνική).

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη: Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του “rossonero” Χρήστου Μπαρμπαγιάννη από την ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα. Μετά από τρεις περίπου μήνες διαπραγματεύσεων, οι δύο Διοικήσεις έδωσαν τα χέρια και ο αγαπημένος rossonero προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας!

Έτσι λοιπόν έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του προπονητή μας από το καλοκαίρι. Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης αποκτά στα χέρια του ακόμα ένα δυνατό χαρτί καθώς ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους και πιο έμπειρους αμυντικούς της κατηγορίας μας, με πλούσιες εμπειρίες από την Γ’ Εθνική, ενώ ιδιαίτερης σημασίας είναι η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη με εξαιρετικό χαρακτήρα στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστεί στα επόμενα χρόνια.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα για την παραχώρηση και εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της.

Χρήστο σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για τη διάθεση σου να βοηθήσεις το σωματείο μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη