Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20 και Κ15

 

Με αγώνες σε νέους και παίδες συνεχίζεται η δράση για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League στα οποία εδώ και χρόνια συμμετέχει και διακρίνεται η Ξάνθη.

Για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα νέων Κ20 η Ξάνθη ταξιδεύει στην Αθήνα, ώστε την Κυριακή (22/10) στις 10.30 τον 14ο Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε η ομάδα να ξεχάσει γρήγορα την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας και να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Πέτρος Λεμπέσης από την ΕΠΣ Πειραιά, με βοηθούς τους Παναγιώτη Χρηστάκο και Παναγιώτη Γεωργιάδη επίσης από την ένωση Πειραιά.

Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής: ΑΕΚ – Ατρόμητος, Κέρκυρα – Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Λαμία – Παναθηναϊκός.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17, δεν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες από την Λίγκα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, κι έτσι οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα, ώστε να πρωταγωνιστήσουν και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κ15 η Ξάνθη του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά την νίκη της στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα στο νησί των φαιάκων, αλλά και το ρεπό που είχε στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την ομάδα του Παναιτωλικού στο μοναδικό ματς του Σαββατοκύριακου για τον Βόρειο Όμιλο, με στόχο να κάνει το 2×2. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Ψωμόπουλος από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους Λάζαρη και Μηναδάκη επίσης από την Καβάλα.

Τα παιχνιδια του Σαββατοκύριακου: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, ενώ ρεπό έχει η Ξάνθη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ