ΕΠΣ Έβρου: Σημαντική ενίσχυση με έναν «πρωταθλητή» κάτω από τα γκολπόστ για τον Εθνικό

 

Άλλος ένας έμπειρος και πολύ ικανός πορτιέρο προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε πέρυσι και πρωταθλητής με την ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κυριακίδη που την περσινή σεζόν ήταν βασικό στέλεχος και φύλακας της εστίας της ΑΕ Διδυμοτείχου, βοηθώντας την να φτάσει στο νταμπλ κατακτώντας πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο. Το καλοκαίρι αποχώρηση, και πλέον βρήκε τη νέα του ομάδα που δεν είναι άλλη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Κυριακίδης έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερα εμπειρία και ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ του Εθνικού, αφού έχει παίξει στην παλιά Δ’ Εθνική με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου και τη Νίκη Πολύγυρου, ενώ έχει και πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στα γήπεδα του Έβρου, αφού έχει περάσει από Νέα Χηλή, ΑΟ Αλεξανδρούπολης, Ιπποκράτη, ΑΕ Διδυμοτείχου, αλλά και την… νέα του ομάδα Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Βασίλη Κυριακίδη.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, εντάσσεται επίσημα, από την 20η Οκτωβρίου 2017, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο πορτιέρο του Εθνικού Αλεξανδούπολης, αποκτήθηκε από την Α.Ε. Διδυμοτείχου, με την οποία, τη σεζόν 2016/2017, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Έβρου».