Volley League: Τα «βρόντηξε» και άφησε στα κρύα του λουτρού τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Νίκος Παλέντζας

 

Μια ημέρα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο περσινός mvp του συλλόγου Νίκος Παλέντζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του παίκτη, ο Παλέντζας παρά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του, δεν έλαβε τα χρήματα που του οφείλονταν για την μέχρι στιγμής καθημερινή παρουσία του στις προπονήσεις και ενημέρωσε την διοίκηση ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστεί να φύγει από την ομάδα.

Λίγο αργότερα αποχαιρέτισε στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες του.

Το γεγονός αναδεικνύει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που προφανώς υπάρχουν στον Εθνικό όπως και σχεδόν σε ολες τις ομαδες του πρωταθλήματος, αφού εφόσον δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθεί ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας πέρυσι, προφανώς αντίστοιχο θέμα θα υπάρχει και στους άλλους.

Το μείζον ζήτημα όμως είναι ότι ο Εθνικός μένει χωρίς διαγώνιο ενώ την Παρασκευή υπάρχει το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η πλευρά της διοίκησης του Εθνικού εμφανίζεται έξαλλη με την συμπεριφορά του παίκτη και κινείται για την εξεύρεση άλλου διαγωνίου απο την αγορά της Λατινικής Αμερικης, με παρελθον ωστόσο στην Ελλάδα.