Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου από την ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ Ροδόπης και τον Πανθρακικό

 

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν η ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ Ροδόπης και ο Πανθρακικός που θα παίξουν ένα μεταξύ τους φιλανθρωπικό παιχνίδι για ιερό σκοπό την ερχόμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα η ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ Ροδόπης και η ομάδα του Πανθρακικού ευαισθητοποίηθηκαν και διοργανώνουν ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ τους το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με σκοπό να βοηθήσουν ένα παιδί που έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο λόγος για τον 7χρονο Χρήστο, που έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, η θεραπεία του οποίου απαιτεί μια συγκεκριμένα αγωγή που είναι ιδιαίτερα ακριβή, και γι’αυτό το λόγο πραγματοποιείται και το εν λόγο φιλικό παιχνίδι.

 

Έτσι ΟΝΝΕΔ/ΝΟΔΕ Ροδόπης και Πανθρακικός καλούν όλους τους συμπολίτες τους να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Κομοτηνής και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους στην επίτευξη του ιερού σκοπού που έχει τεθεί. Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι συμβολικό, στα 2 μόλις ευρώ, ώστε να μπορούν όλοι να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή. Βέβαια ακόμα και όσοι δεν μπορέσουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο, αλλά θέλουν να βοηθήσουν σε αυτή τη προσπάθεια, μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας όποιο ποσό θέλουν στον λογαριασμό με αριθμό: 5353-060327-546 και ΙΒΑΝ: GR 9101723530005353060327546!