ΕΠΣ Θράκης: 3 (+1) μεταγραφές για την Αναγέννηση Παγουρίων

 

Μπορεί η Αναγέννηση Παγουρίων να ενισχύεται το τελευταίο διάστημα με την προσθήκη νέων παιδιών αφού την τελευταία στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας έμαθαν για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, ωστόσο μια από τις σημαντικότερες κινήσεις της ομάδας είναι η παραμονή του έμπειρου επιθετικού Γιάννη Μουρατίδη.

Ο 29χρονος Μουρατίδης που την προηγούμενη εβδομάδα είχε τα γενέθλιά του (13 Οκτωβρίου) τα γιόρτασε με το δεύτερο  γκολ στην νίκη “χρυσάφι” επί της περσινής πρωταθλήτριας Μεσσούνης και πρώτης του ομάδας με 2-1 και αποτελεί το βασικό επιθετικό όπλο και την νέα χρονιά του προπονητή Μεχμέτ Μεχμέτ, παρά τις “σειρήνες” άλλων ομάδων και του Ιάσμου.

Ο “Μουρα” την περσινή σεζόν είχε 24 τέρματα στο πρωτάθλημα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί εκτός της Μεσσούνης όπου ξεκίνησε στα 14 του χρόνια το ποδόσφαιρο, στο Αστόρια, τον Ορφέα Κομοτηνής, τον Ποντο Κομοτηνής, ενώ είναι πατέρας και ενός δίχρονου κοριτσιού.

Η Αναγέννηση Παγουριών στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο ακόμη έναν γνώριμο μετά την Μεσσούνη και με τους ίδιους στόχους ΠΑΟΚ Κομοτηνής έχοντας και νέα αποκτήματα μετά τους Δήμηνα και Κέφη, τον Θεσσαλονικιό δεξιό μπακ της Ελπίδας Σαπών Θανάση Τσόγια, τον επιθετικό του Αστέρα Αιγείρου Γιώργο Μιχαλακόπουλος και τον πρωην επιθετικό της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και της Ν. Καλλίστης Δημήτρη Μουντούνη.