Volley League: Πήρε την άδεια της ΕΣΑΠ ο Παναθηναϊκός αλλά είναι αμφίβολο αν θα παίξει με Εθνικό την άλλη εβδομάδα

 

Ο Παναθηναϊκός πήρε το οκ από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ τέσσερις μήνες μετά την πρώτη της συνεδρίαση, δικαιώνοντας την επιλογή της λίγκας να αναβάλλει κατά μία εβδομάδα την έναρξη του πρωταθλήματος (για να βοηθήσει τους πράσινους, αλλά και την Παναχαϊκή).

Ωστόσο η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι περισσότερο επικοινωνιακή, παρά ουσιαστική, όπως εύστοχα επισημαίνει ο Δημήτρης Τυχάλας στο Sportsfeed. Ούτως ή άλλως ο Παναθηναϊκός γνώριζε πως τα πάντα θα κριθούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ακόμη και γι’ αυτούς που πήραν άδεια στην πρώτη συνεδρίαση στα μέσα Ιουνίου), αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι σε καλό δρόμο για να το πετύχει.

Το θέμα είναι πάντως ότι έτσι κι αλλιώς είναι αμφίβολο αν ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την άλλη εβδομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έτσι και αλλιώς οι άδειες από την ΕΕΑ δεν έχουν βγει και κατά πάσα πιθανότητα ούτε πρόκειται να γίνει αυτό σύντομα, αφού έχουν παραιτηθεί σημαντικά στελέχη της και δεν μπορεί να συνεδριάσει για αυτόν τον λόγο, χώρια που προηγείται η συνεδρίαση για τις αδειοδοτήσεις στην Football League.

Επίσης, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η αγωνιστική που αναβλήθηκε θα γίνει την αμέσως επόμενη εβδομάδα ή αν θα πάει εμβόλιμα κάποια στιγμή. Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός γενικά τρέχει για να προλάβει. Φυσικά δεν θα έχει στην σύνθεσή του Πέπε Γκονζάλες και Άκη Δαρίδη, που εικονίζονται στην περσινή φωτογραφία, όμως  όπως όλα δείχνουν τη θέση του βασικού πασαδόρου θα έχει ο Γιώργος Δρογκάρης. Ο άλλοτε διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες έχει παίξει σε Πανελλήνιο, Παμβοχαϊκό, Κύζικο και θα είναι δίδυμο με τον πασαδόρο της Εθνικής Παίδων Ρουσόπουλο.