ΕΠΣ Έβρου: Τεχνικό δίδυμο με… παρελθόν στην θέση των ενωσιακών προπονητών ανέλαβαν διάδοχοι του Ζησίδη

 

Ο Μιχάλης Παπάζογλου έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Μητριτζίκο ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Έβρου αντικαθιστώντας τον Σάκη Ζησίδη.

Αμφότεροι βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα στο γήπεδο της Οινόης, στην Ορεστιάδα, για προπόνηση επίλεκτων παίδων και νέων από τις ομάδες του Βόρειου Έβρου (από Διδυμότειχο και Ισαάκιο και επάνω).

Αμφότεροι δήλωσαν στο ThrakiSportS αισιόδοξοι για το μέλλον του εβρίτικου ποδοσφαίρου και των Μεικτών Ομάδων, ενόψει και της έναρξης του Πρωταθλήματος Ενώσεων την άλλη εβδομάδα.

 

Παράλληλα, αναγνωρίζουν την ευθύνη που έχουν για την ανάδειξη των νέων ταλέντων του νομού ως ενωσιακοί προπονητές, κάτι που πάντως γνωρίζουν να κάνουν καλά, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά σε αυτό το πόστο.

Στο γήπεδο της Οινόης ήταν για να παρακολουθήσει αυτήν την πρώτη προπόνηση των επίλετων από τον Βόρειο Έβρο και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες αντίστοιχες συγκεντρώσεις στον Νότο. Ως έδρα οι Μεικτές θα χρησιμοποιούν το «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης.