Ξεσηκωμός στα σωματεία των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης κατά Πέτροβιτς και Τσαλικίδη για τα δωρεάν φαρμακεία του Ζαγναφέρη στην Ξάνθη

 

Την όρεξη στις ομάδες των ΕΠΣ Έβρου και Θράκης φαίνεται ότι άνοιξε η κίνηση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη να δωρίσει φαρμακεία σε όλες τις ομάδες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Ξάνθης.

«Πως γίνεται να καταφέρνει κάτι τέτοιο για τις δικές του ομάδες ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και να μην μπορεί κάτι αντίστοιχο ο δικός μας;», αναρωτιούνται με μηνύματά τους στο ThrakiSportS παράγοντες ομάδων της ΕΠΣ Έβρου και Θράκης, αναφερόμενοι στους αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Ροδόπης, Δημήτρη Πέτροβιτς και Νίκο Τσαλικίδη αντίστοιχα.

«Είμαστε ή δεν είμαστε μια Περιφέρεια;», προσθέτουν αναρωτούμενοι για την ευνοϊκή μεταχείριση που φαίνεται πως είχαn οι ομάδες της Ξάνθης έναντι αυτών του Έβρου και τις Ροδόπης αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ζαγναφέρης κατά την παράδοση των φαρμακείων στα σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης υποσχέθηκε ότι σε λίγες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και φορεία.

Είναι προφανές ότι η καθόλα αξιέπαινη κίνηση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης στέλνει στην… σέντρα τους συναδέλφους του αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Ροδόπης, που προφανώς θα πρέπει στην λογική τήρησης ισορροπιών να απευθυνθούν στον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και να βρεθούν αντίστοιχα κονδύλια και για τις δικές τους ομάδες…