ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή στον Ίασμο παρέα για 5η φορά με τον “διόσκουρο” Βιόπουλο ο Γιαννακιτσίδης

Μόλις 2 μήνες κράτησε η δεύτερη θητεία του Χρήστου Γιαννακιτσίδη στην Δόξα Προσκυνητών αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέστρεψε ξανά στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που αγωνιζόταν και πέρυσι. 

Ο  «Γιαννα» όπως τον αποκαλούν πρόλαβε και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε δυο παιχνίδια πρωταθλήματος και παρά τις προτάσεις συνεργασίας από ΠΑΟΚ Κοσμίου και Δόξα Γρατινής προτίμησε να επιστρέψει στον Ίασμο.

Μάλιστα θα είναι ξανά συμπαίκτης για 5η φορά, με τον “διόσκουρο” Βιόπουλο, αφού ήταν μαζί στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στον Έβρο Σουφλίου, πέρυσι στον Ίασμο , ενώ μαζί ήταν και στην «χρυσή» μικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που το 2009 κατέκτησε το τρόπαιο με προπονητή τον Κώστα Γενενετζή.

Ο 23χρονος (γεννημένος 4/7/94), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Ουζουνίδη-Γκουτσίδη, και στην συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, και μετά στα Κ17 και Κ20 του Άρη, όπου ξεχώρισε από τον προπονητή τότε του Άρη Σάκη Τσιώλη. Κατόπιν ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς, οι Προσκυνητές και ο Ίασμος.

Πέρυσι ο «Γιαννα» όπως τον αποκαλούν πέτυχε 3 γκολ στην Γ’ Εθνική με τους Προσκυνητές και στον Ίασμο 7 στην μισή σεζόν που αγωνίστηκε  και ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ψηφοφορία του ThrakiSportS.