Super League: Παράπονα για την διαιτησία του Παπαδόπουλου από τους Xanthi Fans

 

Με ανακοίνωση τους οι Xanthi Fans εξέφρασαν τα παράπονα που έχουν από τον διαιτητή του αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τον κόσμο που έδωσε το παρών και έστειλα τη στήριξη τους στην ομάδα τους.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση των Xanthi Fans αναφέρεται πως το βράδυ της Κυριακής η ομάδας της Ξάνθης νίκησε την ΑΕΚ, αλλά όχι και τον Παπαδόπουλο, εκφράζοντας έτσι τα παράπονά τους για την διαιτησία του αγώνα. Βέβαια ο σύνδεσμος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Ξάνθης για το δυναμικό παρών του στο γήπεδο, αλλά και να κλείσει την ανακοίνωση του με τη φράση «Συνεχίστε της Ξάνθης λεβέντες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο φετινός ΑΟΞ του Μίλαν Ράσταβατς για μια ακόμη αγωνιστική συνεχίζει να μας γεμίζει περηφάνια. Σήμερα είμαστε οι καθαροί νικητές μέσα στο γήπεδο. Νικήσαμε την ΑΕΚ αλλά όχι τον Παπαδόπουλο που έβγαλε κόκκινη μέχρι και στον….τέταρτο!!! Αλήθεια για το οφ-σάιντ γκολ της ΑΕΚ τι έχουν να μας πουν αυτοί που διαμαρτύρονται;

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας, στους γενναίους παίκτες και στον φανταστικό κόσμο της Ξάνθης, που σήμερα ήρθε στο γήπεδο, φώναξε, θαύμασε και χειροκρότησε έναν ΑΟΞ από τα παλιά. «Συνεχίστε της Ξάνθης λεβέντες»…»