Βαρύ πένθος στις οικογένειες της ΑΕ Διδυμοτείχου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τον θάνατο της μητέρας των αδερφών Θάνου

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου νίκησε με φοβερή ανατροπή την Καρπερή, αλλά κανείς δεν είχε όρεξη να πανηγυρίσει τη νίκη που έφερε και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής. Αντιστοίχως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε στην έδρα της Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς, αλλά και πάλι ουδείς στα αποδυτήρια είχε διάθεση να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου.

Ο λόγος; Το βαρύ πένθος που χτύπησε τις οικογένειες των δύο συλλόγων, μετά την αναγγελία της είδησης του θανάτου των αδερφών Θάνου το πρωί της Κυριακής. Ο Νίκος Θάνος θα αγωνιζόταν ως βασικός στο παιχνίδι της ΑΕΔ, όταν κατά την διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος της ομάδας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον αδερφό του Ανέστη, που παίζει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ότι η μητέρα τους υπέστη εγκεφαλικό και είναι στην εντατική.

Φυσικά έφυγε αμέσως για την Αλεξανδρούπολη αλλά δυστυχώς η μητέρα των δυο παιδιών «έχασε τη μάχη» και «έφυγε» από την ζωή. Ο Πρόεδρος της ΑΕΔ Νίκος Τσουλκανάκης, που και αυτός μεσοβδόμαδα έχασε τον πατέρα του, καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης της ΑΕΔ, ο προπονητής Κρίστο Τελκίνσκι και οι παίκτες της ΑΕΔ σοκαρισμένοι από την είδηση, εξέφρασαν τα θερμά τους  συλλυπητήρια και αφιέρωσαν στην μνήμη της μητέρας του Νίκου Θάνου την σπουδαία νίκη που πέτυχαν.

Αντιστοίχως, βαρύ το κλίμα και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους συμπαίκτες του Ανέστη Θάνου να κάνουν το καθήκον τους το γήπεδο και να αφιερώνουν αντίστοιχα την νίκη τους στον συμπαίκτη τους, που δέχθηκε τόσο αναπάντεχα μια τόσο βαριά απώλεια. Άλλωστε, μάνα είναι μόνο μία και η απώλειά της αναντικατάστατη…